П’яні за кермом, стовп при дорозі та їзда без правил. Що накоїли закарпатські водії

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району задокументували два факти керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.Про це повідомляє відділ комунікації Закарпатської поліції.

Вночі 2 лютого між селами Руські Комарівці та Дубрівка  працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району   зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-21011», на якому не освічувався  номерний знак. За кермом перебував 32-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,56 проміле алкоголю.

У селищі Середнє по вул. Л. Українки  близько 2-ої ночі сталася  ДТП. Водій автомобіля «ВАЗ 2103» 34-річний місцевий мешканець в’їхав в електричний стовп. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то встановили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння і не має водійського посвідчення. Під час медосвідування  у нього виявили  1,47 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за скоєння ДТП.

Водіїв  відсторонили від керування транспортними засобами. На обох правопорушників  складено адмінпротоколи за статтями 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка  не має  відповідних документів на право керування таким транспортними засобами) та   130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп‘яніння).