Гороскоп на тиждень. 4 – 10 лютого 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

Скоротіть фізичні та розумові навантаження. Вранці та вдень займайтеся плануванням, готуйте до запуску нові проекти, мрійте. Період буде сприятливим у всьому, що стосується професійної діяльності. Обстановка в колективі і відносини з керівництвом стануть більш вільними, а доручення – цікавими. Прийшов час оновлень. Можна починати пошуки роботи, розглядати ділові пропозиції і робити активні кроки в особистих і любовних питаннях.

ОВЕН

На цьому тижні ви будете активно втілювати свої плани в життя. Ймовірно, у вас виникнуть цікаві ідеї і несподівані відповіді на питання, які давно турбують. Це сприятливий період для створення довготривалих любовних відносин і зміцнення шлюбних уз.  На роботі на вас чекають несподівані прибутки. Гроші витрачайте з розумом, вони вам невдовзі дуже знадобляться, будьте заощадливими.

ТЕЛЕЦЬ

Мабуть, ви перевтомилися. Уникайте негативних емоцій і дуже великих фізичних навантажень. На роботі уникайте конфліктів, колеги можуть вас провокувати на з’ясовування стосунків. Не суньте носа і в чужі любовні справи, уникайте пліток. Намагайтеся правильно харчуватися, побільше спати і частіше бувати на свіжому повітрі, в компанії приємних людей. І не звалювати на себе те, що не входить в коло ваших обов’язків. Більше часу проводьте у колі родини.

 БЛИЗНЮКИ

Не пред’являйте підвищених вимог до партнерів або підлеглих, але і не перекладайте свої обов’язки на чужі плечі. Будьте толерантними до інших і не займайте позицію тирана ні вдома, ні на роботі. Рахуйтеся з думками та почуттями інших. З питаннями, що виникли і непростими справами навряд чи хтось зуміє впоратися краще, ніж ви самі. На особистому фронті все складеться благополучно. На вас чекають нові знайомства, захоплюючі флірти, але не втрачайте голову, невдовзі пристрасть згасне.   

РАК

Тиждень підходить для того, щоб розібратися в собі і своїх почуттях, налаштуватися на краще. Найкраще в цей період зайнятися пошуками себе, своєї глибинної внутрішньої суті та саморозвитком. Виявляйте в собі нові таланти, вони неодмінно вам відкриються. Якщо родичі або друзі потребуватимуть вашої допомоги, не відповідайте їм відмовою. Зробіть все від вас залежне, щоб підтримати словом чи ділом. Пам’ятайте, що зроблене добро до нас завжди повертається. На роботі колеги чекатимуть від вас поради. Намагайтеся діяти обмірковано, аби їм не нашкодити.

ЛЕВ

Будьте особливо обережні у фінансових питаннях. Тримайтеся подалі від людей, що пропонують заробити легкі гроші. Уникайте сумнівних угод, не майте справу з неперевіреними партнерами. А от із давніми компаньйонами можете сміливо діяти, вони не підведуть. Не давайте гроші у борг, бо скоро вам їх не повернуть. Тиждень може піднести приємні подарунки Левам, не пов’язаним сімейними узами. Нове знайомство може виявитися вельми перспективним.

ДІВА

Зараз у вашому оточенні можуть з’явитися люди з цікавими ідеями і пропозиціями. Завдяки їм ви познайомитеся з невідомими для вас сторонами життя. Вдало повинні пройти зустрічі, переговори, підписання ділових паперів. Можна вирішити частину своїх проблем завдяки друзям, знайомим чи коханій людині. Вихідні постарайтеся провести десь на природі, дайте відпочити і душі, і тілу від щоденних турбот.

ТЕРЕЗИ

Бережіть сили і уникайте стресових ситуацій. Зараз ви можете стати образливими, дратівливими. Будь-яка дрібниця здатна вивести вас зі стану рівноваги. Направте свою енергію в позитивне русло. Більше часу приділяйте справам, які приносять задоволення. На роботі можливі тимчасові неприємності, пов’язані з фінансами. Будьте чесними з колегами, будь-який неправильний крок може потім піти вам не на користь.

СКОРПІОН

Якщо на цьому тижні у вас не вийде домовитися з потрібною людиною, відкладіть розмову на деякий час. Почнете наполягати – отримаєте затяжний конфлікт. На роботі старайтеся тримати язик за зубами, бо будете досить дратівливими. Із фінансами все буде гаразд, вам відкриються нові можливості. Скористайтеся ними. Однак уникайте серйозних навантажень, дбайте про своє здоров’я. На любовному фронті пануватиме взаємність, мир і злагода. На вихідні відправтеся з партнером у сауну або в басейн, побудьте разом і відключіться від справ.

СТРІЛЕЦЬ

Вам буде потрібна допомога колег або знайомих, і ви обов’язково її отримаєте. Найбільш перспективними представляються справи, пов’язані з переговорами та укладенням угод. У грошах ви зараз не маєте потреби, але розпоряджайтеся ними розумно, не пускайте важко зароблене на вітер. Також тиждень сприятливий для всього, що пов’язано з любов’ю. Не виключені нові цікаві знайомства з потрібними людьми.

КОЗЕРІГ

Сприятливий період для професійної діяльності. Можна укладати угоди і вести переговори. Зараз ви маєте право вільно вирішувати і здатні використовувати знання на свій розсуд. Гроші до вас тектимуть рікою. Тримайте удачу за хвіст, бо ви на неї заслужили і давно про це мріяли. Однак будьте заощадливими. Нові наряди можуть зачекати. Витратьте кошти на житло, це – найкраща інвестиція на майбутнє. Не з’ясовуйте стосунки з коханою людиною – останнє слово буде не за вами.

ВОДОЛІЙ

Ви будете сповнені енергії і зможете домогтися гарних результатів у всьому. Але не занадто розраховуйте на обіцянки з боку. У відносинах з коханою людиною – тільки приємні сюрпризи. У самотніх представників знаку може зав’язатися новий перспективне знайомство. Але стосунки ці можуть бути недовготривалими, вас буде нецікаво і швидко все набридне. Пам’ятайте про друзів, вони мають потребу у ваших жартах, порадах та підказках. Вихідні найкраще провести на природі, там ви відчуєте справжню гармонію з собою.

РИБИ

Виникне чимало робочих питань, з якими доведеться справлятися самостійно. Але не гарячкуйте і не приймайте поспішних рішень. Ви зможете впоратися з будь-якими проблемами і виконати роботу в строк. Від великих покупок поки слід утриматися. На роботі у вас буде все добре. Нові ідеї вдасться легко втілити в життя. А ось із близькими можливі конфлікти, але вони будуть нетривалими і ви швидко помиритесь.

zakarpatpost.net