Діду, кличте голів РДА і пішки йдіть до Гройсмана. Через бездоріжжя закарпатці хочуть провести акції протесту

Це пов’язано з катастрофічним станом доріг в області, пише Голос Карпат.

Про це в соцмережі Фейсбук повідомив Михайло Ловга:

“Коли очільник нашого безасфальтного Закарпаття намагається себе відбилити, звалюючи дорожній армагедон на Київ, то хочу йому сказати: діду, кличте своїх голів РДА, беріть шапки, чоботи і рукавиці та в знак протесту йдіть до Гройсмана, пішки, за грошима на дороги, як мер Семеніхін, якщо це дійсно проблема в Кабміні, а не розкидуйтеся писюльками, як діти в сніжки. Або в знак протесту пишіть всі дружньо заяви на звільнення, якщо, звісно, не тримаєтеся за крісло, тим самим доведете, що ви з людьми” – йдеться в повідомленні.

Пан Михало додає, що все інше — популізм чистої води.

“Казати, що грошей не дає той, хто подавав кандидатуру Москаля на призначення Президенту — це провокація! Нам від ваших “це не я – це він, ні, це не він – це вона” — не легше. Всі ви — одна вертикаль влади! Тож не робіть із закарпатців лохів.”- ” – зазначається в дописі.

Також в повідомленні додається, якщо до середи не розпочинається ремонт доріг, народ Закарпаття, розпочинає масштабні й безстрокові акції протестів.

“…ось тіки вже без перекриття шляхів, а блокування ОДА. Повернетеся на роботу, як знайдете народні гроші і зробите дороги” – пише пан Михайло.

zakarpatpost.net