Закарпатці стали учасниками найпотужнішого у цьому році мегатренінгу

Працівники  газет «Неділя Закарпатські новини», «Закарпатські оголошення» та «Робота і навчання» стали учасниками мегатренінгу Іцхака Пінтусевича-2019 «Дій! Живи! Впливай! Люби! Багатій!», аби бути ще кращими, цікавішими для читачів та рекламодавців, аби вражати, надихати земляків.

Подія проходить у одному з найбільших залів України – «Палаці спорту»! На тренінг зібралося більше 5 тисяч учасників з усієї держави. Це – неймовірна кількість людей, які хочуть змінюватися,   вдосконалюватися та робити світ довкола себе кращим, отримати новий погляд на старі речі, знайти свіжі ідеї для вирішення важливих питань.

У Палаці спорту, де раніше проходило Євробачення, 16 чемпіонатів світу, близько 30 чемпіонатів Європи, 30 Єврокубків, величезна кількість концертів, чемпіонатів та інших подій, зараз виступають провідні тренери та топ-експерти, які розповідають про власний досвід, діляться секретами свого успіху.

Також розігрується автомобіль, проходить яскраве шоу, а організатор каже, що його професія – допомагати людям реалізовувати мрії.

Загалом перед присутніми виступлять 25 спікерів і мегатренінг розраховано на два дні.

zakarpatpost.net