У поліклініці темно від людей: у Хусті з великими потугами нарешті закрили школи на карантин

Рівень захворюваності ГРВІ у Хусті високий уже другий тиждень, утім карантин ніяк не приймали, незважаючи на те, що більшість шкіл Закарпаття цей тиждень вимушено відпочивають.

Тим часом батьки скаржились, нарікаючи на те, що діти масово хворіють.

Не відставали від вихованців і вчителі. Проте багато хто з них змушений був ходити на роботу навіть із температурою – часом не було навіть кому їх замінити.

“У мене троє дітей. Усі – хворі. Ми пішли в поліклініку, а там – темно від людей. Стільки в коридорах хворих я ще ніколи не бачила”, – розповіла газеті “Неділя Закарпатські новини” хустянка Руслана Баняс.

“Я сьогодні доньку не пустила в школу. Половина її однокласників хворі, тож я боялася, аби й вона не заразилася”, – запевнила інша жителька Хуста – Вікторія.

“У аптеках такі черги, що я півгодини стояла. Забула купити жарознижуюче, відправила чоловіка. Він теж простояв хвилин 15, казав перед ним було десь 20 осіб”, – поділилась думками Юлія.

На жаль, рішення про карантин у Хусті завжди приймається з великими потугами. Але цього разу врешті-решт його прийняли. Діти відпочиватимуть від занять до кінця тижня.

zakarpatpost.net