У якому віці закарпатці найчастіше знайомляться? Ви будете здивовані

До «Клубу знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення» щотижня приходять сотні листів від закарпатців, які шукають другу половинку. За 18 років існування газета поєднала долі вже тисячі наших земляків.

Тож кого шукають мешканці нашого краю, які риси бажають бачити у партнерах і що навпаки їх відштовхує в інших, що вони розповідають про себе.

zakarpatpost.net спробував проаналізувати, яким чоловікам та жінкам надають перевагу закарпатці.

Цікаво, що чоловіки звертаються до «Клубу знайомств» газети «Закарпатські оголошення» набагато частіше, ніж жінки. Вік бажаючих знайти друга чи подругу, чоловіка чи  дружину надзвичайно різноманітний. Є між оголошеннями і від 18-річних дівчат, і від 24-річних хлопів, і від 60-річних жінок та 70-річних чоловіків. Як кажуть, вік закоханим не підвладний. У загальному найчастіше шукають пару чоловіки двох категорій: 40-річні (від 36 років) та 70-річні (від 65 років). Серед жінок тенденція трохи інша. Там найактивніше  починають шукати партнерів 30-річні та 60-річні.

За інформацією газети «Закарпатські оголошення», найчастіше причиною для знайомства закарпатці вказують створення сім’ї,  лише зрідка і то переважно серед літніх людей  їх цікавить дружба, спільні прогулянки, задушевні розмови. Найбільше прагнуть  відшукати партнера самотні краяни, які ще ніколи не мали родини,  на другому місці – розлучені, на третьому – вдови і вдівці.

zakarpatpost.net