АНОНС. Російські заробітки закарпатцю закінчилися поламаним носом, а того, хто це зробив, так і не покарали

І все через гроші… які не могли поділити між собою наші земляки 

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Поїздки на заробітки до країни-агресора нерідко закінчувалися для наших земляків великими неприємностями. Однак, незважаючи на це, частина закарпатців досі їде заробляти гроші саме в Росію, хоча зараз відкриті кордони до європейських країн, де працевлаштуватися можна цілком легально і працювати в далеко кращих умовах, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Утім де працювати – особистий вибір кожного. І мова зараз зовсім не про це. Отже, група закарпатців із Перечинського району поїхала на заробітки до Москви. І так допрацювалася, що деякі з робітників влипли в немалу халепу.

Хоча у даному випадку пригоди  знайшли закарпатцям не росіяни, а вони самі.

Отже, Микола (з етичних міркувань всі імена в матеріалі  замінено) разом з іще шістьма знайомими у столиці Росії жили у гуртожитку. Саме там і трапилася вся ця історія. Двоє з них спали в одній кімнаті, а інші шестеро в іншій.

І так трапилось, що чоловіки між собою посварилися не на жарт. Дійшло до рукоприкладства. Микола бив свого суперника Федора так, що іншим довелося їх розбороняти. У результаті Федору із серйозними травмами довелося повернутися додому і замість того, щоб поповнити сімейний бюджет, чоловік витратив чималі кошти на лікування.

Тож що відбувалося того вечора.

У судовому засіданні Микола пояснив, що під час вечері між закарпатцями виникла суперечка. Аби не піднімати «градус» напруги, хлопці Федора вивели з кімнати, але через хвилини дві він повернувся.

Чому справа повернулася в несподіване русло і винесли неочікуваний вирок?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 1 лютого.

zakarpatpost.net