Батько Богданки, яку вбив співмешканець закарпатки, зрікся від неї ще в пологовому

У студії каналу «Інтер» під час зйомок передачі «Стосується кожного», стало відомо, що Марія першу дитину народила від одного чоловіка, другу – від іншого і зараз вагітна від співмешканця, якого намагається всіляко вигородити, щоб його не притягнули до відповідальності.

Із Андрієм вони познайомилися кілька місяців тому і чоловік запропонував переїхати жити до нього. Жінка погодилася. Кажуть, що він навіть мав намір всиновити дівчат, тож для його близьких цей випадок став справжнім шоком. За словами батька, він поставив усіх перед фактом, що везе додому Марію і заявив, що Богдана – його донька.

Рідний батько Богдани про смерть доньки дізнався з новин. Він певен, що у смерті дівчинки винна саме її мати і шкодує, що свого часу не забрав дитину до себе і зізнається, що коли почув страшну звістку. Йому хотілося приїхати і вбити і Марію, і Андрія.

Іван Черничко заявив, що коли померла донька, його вдома не було, він був на заробітках.  У студію прийшов із іншою жінкою, яка є його дружиною і вагітна від нього. Загалом у неї троє дітей і четвертим вагітна від Івана. Термін – 6,5 місяців. Виходить, що коли народилася Богданка, у її батька була вже інша жінка.

«Тоді, коли дівчинка народилася, він жив уже в мене, – заявила Ганна. – Він був біля Марії в пологовому».

Загалом поведінку Марії, яка захищає співмешканця, у певній мірі можна пояснити, бо вона виросла без матері, їй не вистачало любові і вона вирішила знайти її в чоловіках.

Детально про події тієї ночі, коли загинула дівчинка і про життя Марії читайте в газеті «Неділя Закарпатські новини» від 8 лютого.

zakarpatpost.net