Собака місяць охороняв згорілий будинок

Собака терпляче чекав на повернення хазяїна цілий місяць після того, як пожежа спустошила місто.

Андрея Гейлорд – одна із тисячі людей, які 8 листопада полишили містечко Передайз (Каліфорнія), коли розпочалася велика пожежа.

Вогонь знищив населений пункт, в якому проживало 27 000, забравши життя щонайменше 85 людей та змусивши населення повністю евакуюватися.

Ті, хто повернувся, побачили згарище з обгорілих стовбурів дерев та груди сміття, на яке перетворилися колись гарні та доглянуті маєтки.

Посеред цієї апокаліптичної сцени самотньо сидів Медісон, анатолійська вівчарка, який чемно чекав, коли пані Гейлорд дозволять повернутися, щоб перевірити свій будинок.

Рятівниця тварин, яка відгукнувся на прохання пані Гейлорд відшукати Медісона, вперше помітила собаку через кілька днів після евакуації.

Шайла Салліван сказала, що сторожовий собака був дуже занепокоєний та завжди тримався на відстані. Тому вона просто регулярно залишала їжу та воду для нього, поки його власниця не повернеться.

Пані Салліван також допомагала знайти брата Медісона, Мігеля, ще одну анатолійську вівчарку, яка охороняла притулок, що знаходився за 85 км.

Велике возз’єднання відбулося, коли пані Гейлорд повернулася до її будинку з Мігелем.

Після того як Андрея обняла свого відданого собаку, вона пригостила Медісона його улюбленими ласощами – пшеничним печивом.

Пані Салліван заявила, що піклуватиметься про собак та ніколи їх більше не залишить.

zakarpatpost.net