Гороскоп на 10 лютого 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп обіцяє принести вам чимало сюрпризів.

Це день творчого підходу, несподіваних рішень і раптових спалахів почуттів. Емоційна нестійкість здатна вилитися в самокопання або навпаки – критику когось із близьких людей.

Щоб не випробовувати долю, вам краще утриматися від прийняття відповідальних рішень або ведення важливих переговорів – результат буде непередбачуваний.

ОВЕН

Сьогодні, які б рішення Овен не приймав, керуватися при цьому він буде не логікою, а інтуїцією: логіка не дозволить Овнові точно зрозуміти, що треба робити, а що ні. А ось голос інтуїції у Овна буде особливо гучним. Завдяки йому, вночі Овен може бачити яскраві сни, а вдень – чути підказки своєї підсвідомості. Зірки гороскопу радять йому не ігнорувати свій внутрішній голос – його поради допоможуть тонко відчувати момент і діяти в правильному ключі.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні у відносинах Тельця з близькою людиною може виникнути напруженість. Можливо, йому відкриються якісь несподівані факти біографії або негативні риси. А може бути, Телець просто буде занадто вимогливий до всіх, хто знаходиться з ним поруч, а в спірних питаннях не налаштований на компроміс. Зірки гороскопу радять йому добре зважити всі «за» і «проти»: чи варто нагнітати напруженість і роздувати з мухи слона? Звичайно, роздратування і гнів ніколи не бувають без причини, ось тільки причина ця рідко буває переконлива.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Близнюкам вільний час провести там, де життя б’є ключем, щоб як слід повеселитися! Куди саме податися, залежить від їх смаку: комусь подобається театр, а хтось віддасть перевагу походу на рок-концерт, на пафосну вечірку або в кіно. Головне, щоб Близнюки поринули у вир спілкування: всі свої можливості вони зустрінуть саме там. Комунікабельність Близнюків допоможе їм подати себе в найвигіднішому світлі і зав’язати цікаві (і перспективні) знайомства.

РАК

Сьогодні Рак буде налаштований насолоджуватися життям, як справжній епікуреєць! День не схиляє його до того, щоб комусь щось доводити або кудись поспішати. Навпаки, Рак буде налаштований за будь-яку справу братися неспішно, а якщо можливо – і зовсім відкласти. Зірки гороскопу радять Раку присвятити цей день собі, а також рідним і друзям. Можна влаштувати дружню вечірку, вибратися куди-небудь в театр або кафе. Рак зуміє оцінити прекрасне в усіх його проявах, хай то буде хороший спектакль, чи дружнє спілкування, музика, любов або смачна їжа.

ЛЕВ

Сьогодні в справах Лев відчуватиме себе не кращим чином, аж до того, що його може раз у раз хилити в сон. Однак зірки гороскопу обіцяють, що якщо він подолає апатію, то не пошкодує! День надасть йому цікаві можливості, скористатися якими Лев зможе, тільки якщо повністю увійде в робочий ритм. Не виключено, що ці можливості будуть пов’язані з інформаційними потоками – від Інтернету і книг до розмов, пліток і чуток. Так що Льву варто тримати вуха відкритими, а ось рот на замку – сказавши що-небудь не подумавши, він ризикує собі нашкодити.

 ДІВА

Сьогодні фінансові справи Діви впевнено підуть в гору! Можливо, протягом дня їй надійде цікава пропозиція або хтось із знайомих віддасть борг; може, начальство вирішить підвищити зарплату або Діві прийде в голову чудова ідея, як розбагатіти. Так чи інакше, Діві варто уважно розглядати будь-які фінансові ідеї і можливості – навіть якщо на перший погляд вони здадуться дивними.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  головною рисою Терезів може стати спонтанність: їх настрій стабільним не назвеш! З одного боку, можуть нервувати і дратуватися на людей, що потрапили їм під гарячу руку, з іншого ж – здатні на великодушний вчинок або інший несподіваний крок. Більше того, не тільки вчинки, а й почуття Терезів можуть бути непідвладними логіці. Протягом дня в них здатна раптом прокинутися дружня симпатія до когось або спалахнути любов.

СКОРПІОН

Сьогодні – день, коли Скорпіону варто підкоритися обставинам: це може виявитися в ситуації, коли буде безсилий що-небудь зробити. Наприклад, у нього перехоплять ініціативу або не прислухаються до його думки, а може, Скорпіон просто буде не в змозі вплинути на події … Якщо щось подібне відбудеться, зірки гороскопу радять Скорпіону змиритися і покластися на волю долі. Плисти за течією – наймудріше, що він може зробити.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні – непередбачуваний день, коли успішно домагатися свого Стрілець може найбільш нестандартними методами! Якщо в якійсь зі сфер свого життя Стрілець запланував зміни, сміливий крок або експеримент, в цей день він цілком може спробувати. Навіть не дуже надійні проекти, що вимагають частки авантюризму, можуть несподівано «вистрілити» прямо в «десятку»! Крім того, гороскоп вельми сприятливий для любові – в цей день Стрілець здатний приємно здивувати свого партнера.

КОЗЕРІГ

Сьогодні на перший план в гороскопі Козерога обіцяють вийти лідерські та організаторські задатки. Навколишні самі будуть тягнутися до нього, Козерогу ж залишиться тільки вести їх за собою, направляючи і надихаючи. У колі сім’ї та друзів Козеріг здатний організувати пікнік або веселу вечірку, а в сферах, пов’язаних з роботою і кар’єрою, – вигідно проявити себе, продемонструвавши організаторський талант колегам і начальству. Це хороша можливість для нього зробити хороший крок кар’єрними сходами.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють Водолію день несподіванок і відкриттів! Події можуть змусити його змінити свою думку в якомусь питанні або ж хтось із оточуючих зуміє його здивувати. Не виключено, що людина, про яку Водолій вже склав свою думку, постане перед ним в несподіваному амплуа. Або ж Водолій і сам зробить щось екстраординарне – таке, чого від нього ніхто не чекав. Що ж, життя куди цікавіше наших уявлень про нього, і у Водолія буде шанс в цьому переконатися.

РИБИ

Сьогодні в життя Риб можуть увірватися події або новини, які здатні багато що змінити. Мова не обов’язково йде про новини зі знаком «плюс» чи «мінус» – це може бути все що завгодно: і подорож, і зустріч, і знайомство, і почуття, і пропозиція про нову роботу. Зірки гороскопу попереджають Риб про те, що не варто пускати ситуацію на самоплив. Їм необхідно в будь-якому питанні прийняти усвідомлене, зважене рішення, адже події можуть виявитися поворотними, зустрічі – доленосними, а почуття – на все життя.

zakarpatpost.net