Історія закарпатки, дочку якої вбив співмешканець. Брехали всі крім, єдиного свідка

Знову вагітна. Кожна дитина від іншого чоловіка 

Трагедія, що сталася 11 січня на Івано-Франківщині, скоріш за все, пройшла б повз увагу закарпатців, якби головною фігуранткою в ній не була мешканка села Білки Іршавського району, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Справа в тому, що саме доньку Марії Семак, 5-місячну Богданку, тоді не вдалося врятувати медикам. По-перше, у дитини були сильні травми голови, по-друге, по допомогу до лікарів мати звернулася пізно.

Головним підозрюваним у тому, що дитя пішло зі світу, є співмешканець нашої землячки, до якого вона переїхала жити восени. На момент  трагедії, за  її ж словами, Марія жила з 26-річним Андрієм Юрчишиним 6 тижнів.

Цікаво, що в цій історії вийти на чисту воду дуже важко, брешуть у ній всі, крім єдиного свідка – трирічної Андріани.

Загалом старша донька закарпатки могла бути єдиним свідком, що свідомо нічого не приховував від слідства. Але, враховуючи вік дитини, говорила вона про те, що коїлося вдома, з психологом. І коли спеціаліст її запитала, що вона бачила, дівчинка відповіла: «Богданка плакала, бо тато її опустив на землю, – заявила вона. – Мама зі мною лягла спати, а тато взяв її на руки, колисав, колисав її і опустив. Потім бив її по попі. Мене він теж бив».

Варто зауважити, що Андріана ще занадто мала  для того, аби хитрувати чи казати неправду, щоб когось вигородити.

Наразі  рідні Андрія кажуть, що чоловік має легку розумову відсталість, тож йому призначили психіатричну допомогу. Якщо його визнають неосудним, чоловікові вдасться уникнути покарання.

Більше – читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 8 лютого.

zakarpatpost.net