Болить серце і дитина починає задихатися. Дівчинці з Закарпаття негайно потрібна операція

Лихо одне за одним валиться на цю родину. Спочатку – оперували маленького хлопчика, а зараз потребує операції дівчинка-підліток.

Вікторія Черних із Хуста – мама трьох дітей. Виховує їх одна.

Проблеми почалися з народженням сина трохи більше двох років тому.

Малюк народився із вродженою непрохідністю кишківника. Діагноз не могли встановити довго. Виявили в Мукачівській дитячій обласній лікарні.

«У нього з народження постійно була блювота і я не знала, що з ним. Де тільки не була, але лікарі не могли зрозуміти причину», – каже газеті «Неділя Закарпатські новини» Вікторія.

Врешті, коли з’ясувалося у чому справа, медики винесли вердикт – потрібна термінова операція. Утім грошей в одинокої матері не було. Тож вона почала збирати їх через соцмережі. Добрі люди знайшлися, якісь кошти жінці переказали і хлопчика прооперували.

Зараз його періодично потрібно обстежувати. Поки що казати, що він здоровий – зарано, утім блювоти припинилися. Наразі дитина потребує постійного вживання ліків, що коштує Вікторії чималих грошей.

Утім торік у травні родину спіткало ще одне лихо. 14-річна старша донька Вікторії Черних Злата почала задихатися, її все частіше боліло серце. Дівчинку обстежили в Мукачеві і сказали, що в неї проблема з грудною кліткою, яка деформувалася через інтенсивний ріст.

Відтак 21 січня Злата пройшла повне обстеження у Києві.

Їй поставили діагноз «Лійкоподібна деформація грудної клітини 2 ступеню, дихальна недостатність».

Якщо закарпатські ескулапи утішали зневірену жінку, що проблему можна виправити за допомогою спеціальних впав, то столичні, після більш глибокого вивчення хвороби, запевнили – негайно потрібно оперувати.

«Коштує операція близько тисячі доларів, тобто 30 тисяч гривень. Грошей у мене, на жаль, немає. Розривається серце від болю… і я не знаю, що вдіяти», – зі сльозами на очах розповідає Вікторія Черних.

Закарпатка просить допомогти і щиро вірить, що з її дітьми все буде гаразд.

Переказати кошти на операцію Златі ви можете за рахунком:

5168757378425161-ПриватБанк
Черних Вікторія Василівна.

Контактний телефон: (068) 40-16-014

Давайте разом творити добро!

zakarpatpost.net