Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Молодик вкрав із монастиря каструлю та електродвигун… але настоятель не просив суд його помилувати

Хоча ні золото, ні гроші не чіпав, а збитки відшкодував

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Останнім часом крадіжки з церков на Закарпатті, яке дуже пишається своєю набожністю, стають все частішими. Обкрадають кульові споруди незалежно від конфесій, не цураються і монастирів.

За те, що познущався над жінкою, сплатив лише штраф

Закарпатець товк дружину кулаками, схопив за волосся та бив головою об землю

Деколи сімейне життя схоже на поле бою і між, здавалося б, найріднішими людьми проходять справжні бої. Найчастіше перепадає жінкам, оскільки чоловіки є фізично сильнішими за них. А ще й коли азарт сильної статі підсилюється алкоголем, хата перетворюється нерідко на боксерський ринг.

30-річний закарпатець, раніше судимий за вбивство матері, позбавив життя і двох співмешканок

Усе почалося ще у 2014 році, але вирок вбивці винесли лише нещодавно. А тоді, повернувшись із місць позбавлення волі, мешканець села Руська Кучава Мукачівського району, познайомився з жінкою і почав із нею разом жити. У в’язниці молодик сидів за те, що побив рідну матір так, що вона померла. Тож агресивний норов тюремні нари не приборкали, навпаки… він став ще більш нервовим і дозволяв собі знімати руку на тих, хто смів висловлювати свою думку, яка відрізнялася від його особистої.

Чому головному патрульному поліцейському Закарпаття дружина каже, що він більше часу проводить із телефоном, ніж із нею

Юрій Марценишин про наркотики, п’яних водіїв, розбиті службові автомобілі та фото у соцмережах

Водії-олені, п’яні аварії, наркобізнес на Закарпатті та інші резонансні злочини щодня обговорюються нашими краянами як за чашкою кави, так у соцмережах, вдома і на роботі, із друзями та навіть із незнайомими людьми. А як працюється тим, хто їх розкриває? Якими є будні патрульних? Про це у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших «Недільних бесід» ми говорили з начальником Управління патрульної поліції в Закарпатській області Юрієм МАРЦЕНИШИНИМ.

Як закарпатська баба Анця Москальові Юльину косу рішила подарити

Почула баба Анця, що Москаль очолив штаб Порошенка «Солідарність» і на пост президента балотуватися не буде. Сумно стало старій, адже так сподівалася, що голосувати на виборах буде за нього. Та вона б і не знала про це, але син у газеті «Неділя Закарпатські новини» вичитав і про все їй розповів. От і жура взяла стару – за кого віддати свій чесний голос.

Чому все більше і більше закарпатців починають чистити зуби дерев’яними щітками

Останнім часом людство інтенсивно бореться з забрудненням навколишнього середовища. В Україні пропонують заборонити продаж целофанових  пакетів і замість них використовувати  паперові.

Чому закарпатські собаки люблять рибу і мишей

Вівчарка Бархан із Перечина вже давно став улюбленцем редакції газети «Неділя Закарпатські новини».

Журналісти у захваті від дотепних витівок цього чотирилапого, який щоразу дивує новими здібностями.

В Ужгороді по 80 гривень можна купити шоколадні апельсини

Газета «Неділя Закарпатські новини» постійно висвітлює тему правильного харчування. На жаль, закарпатська кухня далека від здорової, тож ми ознайомлюємо читачів із продуктами, які відновлюють організм, зміцнюють імунітет і допомагають краще почуватися.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 15 лютого.

zakarpatpost.net