Європейці шоковані закарпатською дорогою, що веде в Єврозону

Берегівська об’їзна в Мукачеві є частиною дороги міжнародного значення М24. Це – траса, що веде до Європи, своєрідна візитна картка нашої області в очах тих іноземців, які приїжджають у наш край.

Та й самі закарпатці, які останнім часом лише те й роблять, що євроінтегруються їдуть до Європи таким битим шляхом, що на ньому можна загуби і вставну щелепу, і колеса автівки, і все, що завгодно.

Справа в тому, що дорожня артерія вся в ямах. Її періодично ремонтують, латають, та асфальт все одно сходить і оголяє закарпатську землю. Напевно, навіть без покриття їздити цією дорогою було б легше.

Протяжність шляху в Мукачеві близько 5,5 кілометрів. Веде він до Берегова і знаходиться на утриманні служби автомобільних доріг області.

Утім на дорозі можна помітити табличку з написом, що вона знаходиться на балансі Закарпатської ОДА.

Але, незважаючи на постійні з’ясовування стосунків між керівництвом Мукачева та головним державним органом області, до нормального стану привести її немає кому.

Фактично фінансувати  ремонт має обласна влада, вона ж несе за неї відповідальність. І хоч Геннадій Москаль неабияк підтримує дружні зв’язки з Угорщиною. Складається враження, що він робить все для того, аби угорці гостювали в нас якомога рідше… адже такими автошляхами навряд чи їм захочеться часто бувати на Закарпатті.

Що ж це за євроінтеграція в нас виходить… без доріг? Чим тоді йти… або їхати до Європи? Літаками? Але ж летовище, незважаючи на постійні обіцянки теж досі так і не запустили.

zakarpatpost.net