Гороскоп на 15 лютого 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу навряд чи дадуть вам спокійно всидіти на місці.

День гарний для спілкування і пізнання нового в усіх видах: розваги, подорожі, відпочинок, навчання, нові знайомства, ділові переговори.

Рутинні заняття будуть даватися з важкістю. Уникайте суперечок з оточуючими: можливі конфлікти. Романтичне побачення сьогодні може виявитися незабутнім, особливо з урахуванням того, що гороскоп схиляє спробувати чогось нового. Швидше за все, вас потягне в кіно, ресторан – в будь-яке нове місце, де ви давно вже хотіли побувати. Можливі також нові зустрічі і захоплення – сьогодні флюїди любові буквально витають в повітрі!

ОВЕН

Сьогодні зірки в гороскопі Овна утворюють досить суперечливий візерунок: з одного боку, Овен буде сповнений сил і енергії, завдяки яким навіть найважче завдання йому по плечу. Однак при цьому день не обіцяє йому легких шляхів – навпаки, лише долаючи труднощі і перешкоди, Овен зможе проявити себе з кращого боку. Так що не варто засмучуватися, якщо доля сьогодні поставить перед ним перешкоду або зажадає напруги всіх сил – тільки так Овен зможе сповна реалізувати свій могутній потенціал і досягти успіху.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні день віщує Тельцю щасливі шанси долі, але багато що буде залежати від того, чи зуміє він ними скористатися. Справа в тому, що гороскоп на цей день не наділяє його енергійністю і хорошою реакцією, а ось події можуть розвиватися стрімко, вимагаючи від Тельця прийняття швидких рішень. Тому порада для Тельця сьогодні проста: діяти активно і весь день намагатися бути в тонусі. Тільки тоді він зможе зловити жар-птицю за хвіст!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Близнюкам вирватися якнайдалі за рамки рутини і повсякденної суєти! Зробити це можна по-різному, було б бажання. Близнюки можуть запланувати побачення на вечір, купити квиток в театр або в кіно. А можуть вибратися з друзями туди, де ще ніколи не бували. Можна поекспериментувати в творчості або кулінарії, оновити гардероб, купити екзотичний тур … Сьогодні Близнюкам досить зробити лише перший крок назустріч змінам, і вони не пошкодують: події підхоплять їх і поведуть за собою.

РАК

Сьогодні  що точно не варто робити Раку, так це на самоті сидіти ввечері в будинку. Життя кличе його туди, де можна як слід розслабитися і повеселитися. У самій гущі натовпу, в центрі уваги, він буде відчувати себе як риба у воді! Сьогодні день наділяє Рака такими якостями, як товариськість, чарівність і яскраві емоції. Завдяки цьому, він впишеться в будь-яку компанію або в колектив. Зірки гороскопу радять сьогодні Раку скористатися цим, щоб не просто провести запальний вечір, а й завести цікаве знайомство. А може, навіть не одне.

ЛЕВ

Сьогодні – день, коли Лев має шанс відчути на собі, що співпраця, підтримка, партнерство – це не просто красиві слова. Можливо, ситуація сьогодні складеться так, що допомога буде надана Льву, а може, він сам в потрібний момент підставить комусь своє плече. У будь-якому випадку, сьогодні життя дасть йому привід задуматися над тим, які люди знаходяться з ним поруч. Або навіть над тим, кому можна, а кому не можна довіряти.

 ДІВА

Сьогодні енергійності Діви навколишні можуть тільки позаздрити: в її гороскопі переважають такі якості, як активність, працездатність і впевненість у собі. Не дивно, якщо з таким зарядом бадьорості і сил Діва кинеться, як на амбразуру, на найскладніші справи – на розгрібання старих завалів, нові проекти, рішення гострих питань. Зірки запевняють Діву в тому, що, за що б вона не взялася, сьогодні все в її руках йтиме на лад. Головне – намагатися не надто дратувати оточуючих своєю залізобетонною упевненістю в собі.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  несподівані труднощі можуть застати Терези зненацька, проте хороша новина полягає в тому, що у них буде маса сил і енергії, щоб з цим боротися! Зірки гороскопу наділяють Терези такими якостями, як сила волі, комунікабельність і дар переконання, завдяки яким вони здатні будь-яку ситуацію обернути на користь собі. Адже за будь-якими обставинами найчастіше стоять конкретні люди, а з людьми (навіть самими незговірливими) Терези сьогодні зуміють домовитися.

СКОРПІОН

Сьогодні справжньою музикою для Скорпіона буде мова сухих фактів і цифр, а ось все, що важко обґрунтувати логічно, йому буде даватися важко. Ось чому зірки гороскопу не радять Скорпіону сьогодні покладатися на таку ненадійну річ, як інтуїція. Зате точні розрахунки і аналіз фактів будуть даватися йому напрочуд легко. Присвятивши цей день точним наукам, плануванню і фінансам, Скорпіон не пошкодує. Сьогодні він здатний на багато що – наприклад, привести в порядок хату, розрахувати бюджет.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні впевненість в собі Стрільця ризикує перерости в самовпевненість і пошкодити його справах. Як інакше пояснити той факт, що Стрілець здатний відмовитися від допомоги оточуючих і ігнорувати поради, вважаючи, що сам знає, як краще? Зірки гороскопу попереджають, що навіть якщо Стрілець сьогодні впевнений у чомусь на всі сто відсотків, це не означає, що він насправді має рацію: його досвіду і умінь може не вистачити для вирішення якогось питання. Найбільша помилка – це думати, що не помилишся. Тільки пам’ятаючи про це, Стрілець зможе сьогодні процвітати.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг ризикує зазнати занепад сил – йому буде нелегко взятися навіть за найпростішу роботу. Саме тому він із задоволенням відкладе в дальній ящик все, що тільки можна відкласти. Якщо ж справи зажадають від нього активного втручання, Козеріг здатний внести в них плутанину і хаос. Втім, виною всьому не так фізичний стан Козерога, скільки його песимістичний душевний настрій. Зірки гороскопу обіцяють, що досить Козерогу сьогодні здригнутися і перестати хандрити, як день відкриє перед ним непогані можливості.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні гороскоп Водолія буде переповнений яскравими емоціями! День наділяє його живою уявою, завдяки чому Водолій зможе проявити себе у творчості. Однак головне, що обіцяють йому зірки, – це спонтанність почуттів: сьогодні Водолій може випробувати цілий вир пристрастей. Приводом здатне послужити все що завгодно – посмішка, запрошення на побачення, власні фантазії або чийсь натяк. День Водолія буде розфарбований всіма кольорами веселки – і все завдяки переживанням, які змушують його серце битися швидше.

РИБИ

Сьогодні у Риб буде шанс здобути перемогу в якомусь питанні. Це може бути і успішне завершення проекту, і перемога в любові, і можливість узяти гору в суперечці. Зірки гороскопу радять Рибам скористатися цим для того, щоб не тільки закріпитися на досягнутих рубежах, а й просунутися вперед, потіснивши конкурентів. Сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб ставити перед собою амбітні плани, добиватися бажаного і займатися кар’єрою.

zakarpatpost.net