Гороскоп на 16 лютого 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу складаються так, що вам буде складно розгойдатися на будь-які справи, по відношенню до яких у вас немає щирого інтересу.

Скільки б ви не переконували себе, що обов’язок і борг на першому місці, швидше за все, більшу частину часу ви присвятите тому, що подобається особисто вам, нехай буде то хобі, зустрічі з друзями або просто відпочинок.

Те ж саме стосується і тих, що вас оточують – сьогодні ви навряд чи зможете змусити їх робити те, що, на вашу думку, їм потрібно. Зірки підказують, що єдиний шлях в даній ситуації – це заразити людей своїм ентузіазмом. Ось тоді їм під силу буде гори звернути!

ОВЕН

Сьогодні Овну варто присвятити день обмірковуванню найскладніших завдань і будівництву планів на майбутнє – це буде виходити у нього найкраще. А от реалізація проектів може проходити не так гладко, тому Овну не варто навіть братися за важливі справи. День наділяє його вмінням аналізувати, а також вибудовувати складні, хитромудрі схеми. Завдяки цьому, Овен у понеділок здатний знайти рішення будь-якої проблеми, а його плани на майбутнє будуть ґрунтовні, глобальні і надійні, як Велика Китайська стіна.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні – день, коли найбільший успіх в будь-яких справах Тельцю принесе співпраця з оточуючими. В принципі, він може діяти і самостійно, на свій страх і ризик, однак злагоджені дії в команді дозволять йому домогтися свого швидше і з кращим результатом. Взагалі, всього найкращого в понеділок Тельцю варто чекати від людей, які знаходяться навколо: не виключено, що хтось із них підкине цікаву думку, дасть цінну пораду або поділиться позитивними новинами!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні гороскоп Близнюків обіцяє успіх у справах, проте «винною» в цьому буде аж ніяк не сліпа удача. Зірки наділяють Близнюків рішучістю, активністю і ще цілим набором якостей, які дозволять їм з успіхом долати перешкоди і братися практично за будь-які справи. Навіть дуже ненадійні і заплутані проекти в понеділок можуть виявитися Близнюкам по плечу. А все тому, що вони будуть точно знати відповідь на два питання: що треба робити і головне – як.

РАК

Сьогодні  зірки гороскопу попереджають Рака про те, що між ним і його планами можуть встати перешкоди. Пробуксовки здатні утворюватися навіть там, де їх, здавалося б, не може бути: питання, які, як Рак думав, вже вирішені, в понеділок здатні повернутися несподіваним боком і зажадати нових зусиль. Втім, це зовсім не означає, що його плани зазнають краху. Просто в понеділок Раку доведеться витратити на виконання будь-яких завдань набагато більше часу і енергії, ніж зазвичай.

ЛЕВ

Сьогодні якщо у Лева не все вийде, то винен в цьому буде виключно він сам. День віщує йому хороші можливості, однак Лев може не повною мірою ними скористатися або й зовсім пройти повз. Крім того, є ймовірність того, що Лев в понеділок здатний наступити на старі граблі, повторивши помилку, яку колись вже здійснював. Щоб день виявився продуктивним, Льву не слід розслаблятися. Запорука його успіху – уважність в справах, енергійність і настрій на позитив.

 ДІВА

Сьогодні Діва буде відмінним дипломатом і при бажанні зможе знайти спільну мову з ким завгодно – і з колегами, і з друзями, і з начальством, і навіть з незнайомими людьми. Так що якщо у неї накопичилися до якоїсь людини делікатні питання чи претензії, зірки гороскопу радять їй не відкладати розмову на інший день. У понеділок Діва зуміє донести свої почуття і думки до співрозмовника і має всі шанси на те, що її правильно зрозуміють.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  Терезам буде болісно важко довести будь-яку справу до кінця, однак ще важче їм буде за цю справу взятися: їх гороскоп передбачає неуважність і розслаблення. Якщо ж справи зажадають від Терезів втручання, вони здатні затягувати їх до нескінченності. Прокинутись за будильником, не запізнитися на зустріч, зробити прибирання – всі ці звичайні справи в понеділок будуть здаватися Терезам непотрібними або вимагають невиправдано великих зусиль. Що ж, резерви організму не безмежні: зірки гороскопу радять Терезам в понеділок як слід відпочити, щоб відновити і фізичні, і душевні сили.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон, швидше за все, буде повністю задоволений перебігом своїх справ – події обіцяють розвиватися так, як він і планував. Крім того, не виключені приємні сюрпризи і подарунки долі, на зразок позачергової премії, вдалої покупки, знайомства, компліменту, закоханого погляду. Іншими словами, в понеділок у Скорпіона навряд чи буде привід нарікати на обставини, так що він здатний буквально випромінювати позитив, щедро ділячись своїм хорошим настроєм з усіма, хто знаходиться з ним поруч.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу попереджають Стрільця про те, що йому може не вистачити досвіду або знань для вирішення якихось питань. Це може стосуватися і особистого життя, і поточних справ, і відносин з людьми. Якщо Стрілець в понеділок не визнається в своєму невігластві, то ризикує наробити помилок. Єдиний правильний шлях – радитися з оточуючими: в роботі Стрільця в понеділок буде доречно запитати поради фахівця, а в побутовому конфлікті – призначити мудрого третейського суддю.

КОЗЕРІГ

Сьогодні справи у Козерога обіцяють складатися вдало навіть без особливих зусиль з його боку! Це один з небагатьох днів, коли бажання Козерога будуть збігатися з його можливостями. Не виключено, що доля порадує Козерога приємним сюрпризом, романтичною зустріччю або несподіваними грошима. Якщо ж Козеріг планував великий проект або відповідальну розмову – в понеділок саме час здійснювати задумане. Девізом дня для нього повинен стати: «Не бійся вирушати в дорогу, бійся залишатися на місці!».

ВОДОЛІЙ

Сьогодні у Водолія чудовий  день для навчання, розумової роботи . Якщо доведеться попрацювати головою, краще негайно втілити сьогоднішні плани в життя! Але пам’ятайте і про відпочинок, організму треба розслабитись,бо якщо якась ідея вас надто захоплює, ви опиняєтеся поза часом і забуваєте не лише про все і всіх, алей про себе. Увечері прийміть гарячу ванну, полежіть у воді. Зробіть для себе щось приємне і розслаблююче. Корисно також почитати цікаву книгу, послухати приємну музику.

РИБИ

Сьогодні Рибам практично нічого не треба робити для того, щоб завоювати прихильність оточуючих – вони і так будуть на їхньому боці. В роботі, в бізнесі, в дружбі, в коханні Риби будуть користуватися підвищеним попитом! Зірки гороскопу радять їм витратити цей день на те, щоб налагодити нові контакти, заручитися чиєюсь підтримкою, влитися в колектив, просунути проект, попросити когось щось зробити або не робити. Ідеї Риб в понеділок будуть виглядати привабливо, а слова – переконливо, так що вони можуть розраховувати на потрібний результат.

zakarpatpost.net