Зниклий боєць 128-ї бригади знаходиться у ворожому полоні. Стали відомі нові деталі

Подробиці події повідомив на своїй сторінці у соцмережі Закарпатський Легіон.

У повідомленні зазначено, що ім’я бійця не названо з міркувань безпеки для його життя та здоров’я і якщо раніше були лише здогадки, куди подівся військовий, то наразі вже стало відомо, що він дійсно у полоні.

“Після ряду повідомлень ресурсів терористичної ДНР ми маємо підстави підтвердити, що на фото та відео, розповсюджених так званими «ЗМІ» противника, наш побратим Ігор Мирончук.
Головне для нас, для його рідних та близьких – бачити, що він живий, – інформує Закарпатський легіон. – На відео, записаному та змонтованому з метою пропаганди, пригнічений стан Ігоря, фрази, не властиві йому за будь-яких звичайних обставин, друзі та побратими Ігоря пояснюють моральним тиском, якому він піддається в полоні.

Він вимовляє завчені фрази, написані пропагандистами російських окупаційних військ, повторюючи ті ж самі фейки, що раніше були вкладені в уста інших військовополонених. На деяких фрагментах змонтованого запису чітко видно, як його очі бігають по рядках написаного тексту. Ми в жодному разі не засуджуємо Ігоря за сказане на камеру. Адже сказане ним для всіх нас є черговим доказом, що противник в інформаційній війні може протиставити нам лише грубу маніпуляцію та фейки”.

Закарпатський Легіон готовий погодитись з окупантами лише в одному. Цю війну дійсно час закінчувати – нашою, українською Перемогою!

Слава Україні!

zakarpatpost.net