Блогерка з неймовірним ожирінням втратила 89 кіло завдяки операції, яка змінила її життя, і тепер виглядає невпізнавано

Бразильська зірка Instagram поділила вражаючими світлинами “до і після”  неймовірної втрати ваги.

Джессіка Валітутто колись важила 146 кіло, і стверджує, що втратила 89 кілограмів завдяки баріатричній хірургії.

Після цього вона пройшлала ще одне хірургічну операцію, щоб позбутися зайвої шкіри, і поділилася своїм прогресом зі своїми 900 000 підписниками у Instagram.

Хоч операція пройшла успішно та була приголомшливо результативною, Джессіці довелося ще багато працювати над собою, щоб  знову не набрати зайвих кілограмів.

Подальшаробота передбачала перехід на низьковуглеводну дієту з та інтенсивні фізичні навантаження під пильним наглядом тренера.

В Instagram вона написала: “Я, нарешті, зрозуміла, що єдине, що ви можете зробити, – це зберегти вірність вашим цілям і запастися терпінням. Якщо ви відмовитеся на півдорозі, то повернетесь на самий початок. Будьте терплячими. Вживайте здорову їжу та займайтеся спортом “.

Баріатрична хірургія призначена для людей, які страждають ожирінням, і прагне зменшити апетит людини.

Баріатрична хірургія направлена на зменшення надлишку маси тіла шляхом виконання операцій на органах шлунково­кишкового тракту. Баріатрія в буквальному перекладі означає лікування ваги, тобто лікування проблем, викликаних вагою.

В баріатричної хірургії є три види операцій:

  1. Введення внутрішньошлункового балона (що, строго кажучи, не є операцією – це амбулаторна ендоскопічна процедура)
  2. Операція бандажування шлунка
  3. Операція шунтування шлунка

Коли Джессіка дізналася, що операція не стане “казковим зціленням”, як їй спочатку здавалося, вона дуже засмутилася, але все ж вирішила спробувати.

Їй не забракло наполегливості і згодом вона написала в Instagram: “Якщо б я відмовилася, коли дізналася, що баріатрична операція – це не чудо, то зараз дуже шкодувала “.

zakarpatpost.net