Гороскоп на 18 лютого 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Є шанс несподівано знайти оригінальне рішення найскладніших питань, можливо навіть, зробити відкриття!

Однак бережіться, щоб легкість, з якою вам сьогодні дається рішення складних проблем, не запаморочила вам голову.

Також зірки радять уникати азартних ігор і алкоголю, які сьогодні можуть непомітно затягнути в свій небезпечний вир, в силу чого є ризик зробити багато прикрих помилок.

ОВЕН

Сьогодні зірки гороскопу радять Овнам дізнатися якусь людину краще. Мова не обов’язково йде про романтичне знайомство, цією людиною може виявитися і знайомий, і колега, і навіть випадковий попутник. У п’ятницю в спілкуванні Овен буде керуватися логікою, а не емоціями, так що у нього є шанс дізнатися максимум інформації про кого завгодно. Замість звичайної розмови ні про що Овен може випитати факти біографії і пристрасті співрозмовника, а також поділитися своїми, вивівши відносини з ним на новий виток. В майбутньому це обіцяє стати в нагоді.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу радять Тельцю втекти від суєти, щоб залишитися один на один зі своїми думками – день схиляє його до того, щоб слухати своє серце. Філософськи налаштований Телець в може сміливо ставити будь-які питання – є велика ймовірність того, що, заглянувши в себе, він отримає відповідь. Не треба боятися навіть таких глобальних питань, як «Чого я хочу від життя?», «Куди йду?», «Що робити далі?». Відповіді на них існують, і в глибині душі Тельцю вони вже відомі, залишилося зізнатися в цьому собі.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні запорука успіху Близнюків в справах – це вміння об’єктивно оцінювати свої сили. Протягом дня може виникнути ситуація, коли їм буде потрібно консультація фахівця. Можливо, Близнюкам не вистачатиме інформації для роботи, а може, мова йде про застуду і звернення до лікаря. Так чи інакше, Близнюкам слід пам’ятати про те, що одна голова добре, а дві краще. Якби кожен розраховував лише на себе, ми до сих пір жили б в сирих первісних печерах.

РАК

Сьогодні  Рак може відчувати бажання як слід подискутувати! Кажуть, що будь-яка жінка з нічого може зробити три речі: капелюшок, салат і скандал. Рак ж в п’ятницю проігнорує перші дві, зосередившись на останній. Його бойовий настрій загрожує вилитися в суперечки – в п’ятницю бажання Рака довести оточуючим свою правоту буде нездоланним. Єдиний вихід для оточуючих – це погодитися з аргументами Рака: якщо його інтелектуальну перевагу визнають, Рак буде повністю задоволений.

ЛЕВ

Сьогодні Лев здатний відчувати невпевненість у всьому, за що він береться, і це не кращим чином позначиться на його справах. Навіть якщо все йде гладко, Лев здатний відчувати масу коливань! Через це можливі затримки і пробуксовки. Щоб уникнути проблем, Льву необхідно з самого ранку налаштуватися на активний, діловий лад, почавши день з зарядки і контрастного душу. Невпевненість зніме як рукою, а життя заграє новими фарбами!

 ДІВА

Сьогодні у Діви буде шанс взяти на себе якісь нові зобов’язання, які принесуть їй нові перспективи. Може йти мова про пропозицію руки і серця, нову ділянку робіт, новий виток кар’єри і т.д. Втім, навіть якщо цього не станеться, в п’ятницю Діва може зіткнутися з ідеєю або ситуацією, яка з часом виведе її життя на нову висоту. Зірки гороскопу радять Діві не боятися нових обов’язків і зобов’язань: овчинка вичинки варта. Тим більше, якщо ця овчинка – ціле золоте руно.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези зможуть, якщо захочуть, блиснути своїми знаннями в будь-якій розмові! Зірки гороскопу наділяють їх товариськістю і умінням невимушено демонструвати співрозмовнику свою ерудицію. Це дозволить їм вигідно себе показати, наприклад, здати іспит, підкорити своєю начитаністю співрозмовника, провести переговори, представити новий проект. В інтелектуальному спілкуванні Терезам не буде рівних, ну а ерудиція в п’ятницю буде актуальна у всьому, навіть в любові.

СКОРПІОН

Сьогодні є велика ймовірність того, що Скорпіон захоче зайнятися облаштуванням свого будинку або іншого особистого простору: машини, дачі, робочого місця. Більше того, хазяйновитість потребує негайно підключити до цього інших – нині ідеї Скорпіона з облаштування побуту можуть відрізнятися глобалізмом, так що своїми силами йому не обійтися. Близьким Скорпіона пощастить, якщо він обмежиться лише генеральним прибиранням – в п’ятницю зі своїм розмахом він цілком здатний затіяти і капітальний ремонт.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні душа Стрільця вимагатиме інтелектуальних і філософських бесід, тому головною метою для нього стануть пошуки гідного співрозмовника. Втім, навіть якщо Стрілець такого не знайде, зірки гороскопу обіцяють, що нині він все одно реалізує свою потребу в цікавому спілкуванні. Навіть просту дружню розмову Стрілець здатний звести до інтелектуальної суперечки або азартного змагання в ерудиції! Стрілець налаштований сперечатися до хрипоти, але важливий йому буде не стільки результат, скільки сам процес емоційного обміну думками.

КОЗЕРІГ

Сьогодні день Козерогу варто присвятити розробці планів, особливо тих, які приємно гріють душу або його гаманець. У будь-яких проектах, пов’язаних із грошима і розумними способами їх витратити, зірки гороскопу віщують Козерогу успіх, хай то будуть фінансові вкладення, рішення про розширення бізнесу або плани про те, куди з’їздити у відпустку. Мозок Козерога обіцяє працювати чітко і конструктивно, виробляючи ідеї, чиє головне достоїнство – практичність.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні – день, коли Водолій може, якщо захоче, внести ясність в будь-яке питання. Його мозок буде працювати чітко, дозволяючи йому аналізувати і вирішувати логічні завдання. Так що, якщо Водолій захоче в чомусь докопатися до суті, йому досить зібрати потрібну кількість фактів – правильні висновки він, як Шерлок Холмс, зуміє зробити сам. Проникливість додасть Водолію особливий шарм в очах оточуючих, і це зрозуміло: ніщо так не прикрашає людину, як дружба з власною головою.

РИБИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Рибам заглянути в себе і задуматися над тим, чи не зайшли вони в глухий кут в якомусь питанні? Можливо, це так, але Риби бояться собі в цьому зізнатися? Неважливо, якої галузі стосується питання, – дружби, роботи, грошей або любові. Час займатися самообманом пройшов, пора поглянути в обличчя фактам. Якщо, проаналізувавши події, Риби зрозуміють, що зайшли не туди, – не страшно. У п’ятницю хороший день для того, щоб позбутися від ілюзій і з усіх можливих варіантів вибрати правильний шлях.

zakarpatpost.net