АНОНС. Чому закарпатці дзвонили щодня опівдні. Коли вона дізналася причину, шокувалася

Це був один із перших моїх телефонів. Я купила його разом із сім-карткою. Навіть тоді не задумувалася, чому ще й із карткою…

Раділа телефону, як дитина. Та й справний він був. Багато разів виручав мене у складних ситуаціях. Я не могла натішитися, як це легко – просто подзвонити і вирішити якусь справу. Навіть людині з іншого міста. Чи навіть за кордон. Адже раніше, щоб розв’язати подібні проблеми, я могла витратити місяці. А тут набереш номер – і за кілька хвилин справа зроблена! – пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Але тут почалося щось дивне. Почав мені надзвонювати хтось невідомий. Подзвонить – і потім весь час тільки те й робить, що мовчить у трубку. Я вже навіть подумала, що це якийсь мій таємний шанувальник. Як я вже не благала озватися, як не пригрожувала, все одно у відповідь завжди чула тільки чиєсь легеньке дихання – і все!

Це мене і інтригувало, і лякало водночас. Бо деколи вже мені й самій здавалося, що це мовчання звучить як погроза. Причому дзвінки завжди звучали в один і той самий час – опівдні.  Але нарешті мій терпець урвався. І я пішла в сервісний центр. Може, там можуть мені сказати, з якого номера мені дзвонять. Мені повезло. Номер колись був контрактним. Тож я дізналася адресу і прізвище додзвонювача.

Що ж відбувалося далі? Хто дзвонив і чому? Чим закінчилося знайомство з ним?

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 15 лютого.

zakarpatpost.net