Гороскоп на 21 лютого 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу як ніколи вимагають пам’ятати про дипломатичність і толерантність.

На жаль, будь-яке необережне слово може викликати надзвичайно гостру реакцію. Зірки обіцяють посилення таких якостей, як прагнення до справедливості, незалежність, запальність і нетерпимість.

Якщо не хочете, щоб день пройшов в невпинних суперечках, постарайтеся поважати інтереси і почуття оточуючих. Що ж стосується чужої безтактності, спробуйте згладжувати її м’яким гумором. В цьому випадку день пройде конструктивно і з користю, особливо в сферах, що вимагають рішучості, точності і конкретності.

ОВЕН

Сьогодні Овен і делікатність будуть як ніколи один від одного далекі! День наділяє його прямолінійним бажанням висловлювати все, що Овен вважає за потрібне, оточуючим прямо в обличчя. Його логіка при цьому буде проста: я знаю як краще, моя думка правильна. Щоб така поведінка Овна не стала ґрунтом для сварок, зірки гороскопу радять йому направити свій запал в яке-небудь мирне русло. У справах, де оточуючі не плутаються у Овна під ногами, він здатний зробити неможливе!

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцю не варто попадатися начальству на очі – є ймовірність потрапити під гарячу руку! Втім, мова може йти і просто про людей, від яких Телець в чомусь залежний або які мають на нього вплив: батьків, кохану людину, друзів. Зірки гороскопу кажуть, що ризик виявитися для когось «крайнім» для Тельця дуже великий. Щоб день пройшов без образливих ексцесів, йому необхідно поставити між собою і оточуючими непробивний щит з чарівності і почуття гумору.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Близнюкам приготуватися до того, що їм доведеться відстоювати свої інтереси. Може йтися про судовий розгляд, про грошову суперечку або звинувачення на їхню адресу. Тим часом, Близнюкам навряд чи вдасться вийти переможцем зі спірної ситуації і довести оточуючим свою правоту. Навіть якщо на руках у них залізні аргументи, зірки радять їм почекати. Краще продемонструвати свої козирі в інший день, коли у Близнюків буде більше шансів на перемогу.

РАК

Сьогодні  для Рака настав час діяти! Можна скільки завгодно будувати плани, проте коли-небудь їх треба втілювати в життя. Можливо, Рак не міг зважитися почати якийсь проект, зізнатися в своїх почуттях, замовити путівку на море або зробити покупку, про яку мріяв. Якщо так, то нині хороший день для того, щоб вольовим рішенням взяти бика за роги. І навіть якщо попереду ще довгий шлях, не треба боятися: будь-яка дорога починається з першого кроку.

ЛЕВ

Сьогодні у Льва може з’явитися можливість щось виправити. Це може стосуватися і побутових питань, і робочих моментів, а може і чогось більш глобального, на кшталт взаємовідносин з близькими людьми. Звичайно, нелегко зізнатися собі і оточуючим в тому, що наробив помилок, але, врешті-решт, всі люди помиляються: одні більше, а інші завжди. Визнавши свою неправоту в якомусь питанні, Лев не пошкодує – він скине зі своїх плечей чималий вантаж, а натомість йому відкриються нові перспективи.

 ДІВА

Сьогодні Діва може демонструвати безкомпромісність, люто обрушиться на тих, хто зважиться ставити їй палиці в колеса або ризикне відкрито заперечити. Втім, не менш затято Діва здатна захищати своїх друзів або всіх несправедливо скривджених. З одного боку, такий категоричний настрій дозволить їй розбити в пух і прах своїх опонентів, з іншого ж – до вечора Діва може з подивом виявити, що нажила собі кілька нових ворогів або нових друзів.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Терезам не йти манівцями там, де можна рухатися прямо. Прямий шлях найкоротший, але як часто ми забуваємо про це! Нині успішна стратегія Терезів проста: ніякої хитрості, обману і спроб щось приховати. У всіх сферах життя – і в дружбі, і в роботі, і в любові – Терезам допоможуть щирість і чесність. Проблеми? Розкажіть про них. Хочете чогось досягти? Заявіть про це. Чітко сформульована мета відкриє перед Терезами нові можливості і нові двері.

СКОРПІОН

Сьогодні будь-яка дрібниця в очах Скорпіона здатна прийняти розміри слона! Через це йому буде важко розставити пріоритети, визначившись, які справи треба робити в першу чергу, а які можна відкласти на потім. Все буде здаватися йому однаково важливим. В результаті ж Скорпіон здатний хапатися відразу за все і… так нічого і не встигнути. Щоб день не пройшов у безглуздій гонці, зірки гороскопу радять Скорпіону згадати мудру думку: «Щастя людини – десь між свободою і дисципліною». Трохи дисципліни в думках і справах йому не зашкодить.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець може випадково образити когось, навіть абсолютно того не бажаючи. Зірки схиляють його до того, щоб спочатку говорити, а потім вже думати, до яких наслідків це призведе. Так що під впливом емоцій Стрілець здатний випадково розбовтати чужу таємницю або висловити співрозмовнику безсторонню правду прямо в обличчя. Щоб не плодити непорозуміння, зірки гороскопу радять Стрільцю вибратися туди, де всі танцюють і оглушливо гримить музика – там йому буде не до викривальних розмов.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові слід бути обережним у спілкуванні, особливо з близькими людьми. Зірки гороскопу схиляють його до того, щоб діяти з наскоку там, де потрібен тонкий підхід. Крім того, Козеріг здатний бути критичним по відношенню до оточуючих, висловлюючи їм своє невдоволення. Щоб не зіпсувати відносини з кимось із близьких, зірки радять Козерогові в розмовах не торкатися болючих і делікатних тем. Вирішити проблему він все одно не зможе, а ось загострити її – запросто.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні навколишні можуть втягнути Водолія в суперечку, безглузде обговорення або конфлікт. Можливо, Водолій навіть відчує, що хтось харчується його емоціями, енергетичний вампір! Зірки гороскопу радять йому в некомфортній ситуації просто піти в сторону. Краще про людське око погодитися, ніж вступити в полеміку і потім відчувати себе вичавленим, як лимон. Іншими словами, не підставляйте вампірам шию – і ви виб’єте у них ґрунт з-під ніг.

РИБИ

Сьогодні ключем до успіху в гороскопі Риб буде рішучість! Риби можуть наважитися на сміливий крок, єдина умова – цей крок повинен бути добре продуманий. Так що якщо у Риб в запасі є план, для здійснення якого не вистачало сміливості, то нині саме час почати діяти. Гірше, якщо Риби візьмуться за якусь справу спонтанно, під впливом швидкоплинних бажань або емоцій: раптові пориви здатні штовхнути їх на необачний вчинок.

zakarpatpost.net