Закарпатець товк дружину кулаками, схопив за волосся та бив головою об землю

За те, що познущався над жінкою, сплатив лише штраф

Деколи сімейне життя схоже на поле бою і між, здавалося б, найріднішими людьми проходять справжні бої. Найчастіше перепадає жінкам, оскільки чоловіки є фізично сильнішими за них. А ще й коли азарт сильної статі підсилюється алкоголем, хата перетворюється нерідко на боксерський ринг, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Саме так, за допомогою сили любив з’ясовувати стосунки з колишньою дружиною Данило із Хустщини.

Наприкінці літа минулого року він прийшов до неї додому напідпитку. Була 20 година вечора. Чоловік почав чіплятися до жінки з різними докорами і затіяв сварку. Спочатку два рази вдарив її кулаком в область грудей, а потім схопив за волосся, нахилив до землі та почав товкти головою об землю. Та не зупинився і на цьому… ще три рази вдарив її по спині. У результаті, відповідно до висновку медичного експерта, у нещасної було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій шиї, забій грудної клітини з правого боку, забій обох молочних залоз, підшкірні крововиливи обох плечей.

На суді чоловік у всьому зізнався та підтвердив, що справді бив свою колишню дружину, робив це усвідомлено і умисно.

А ось що розповіла під час судового засідання потерпіла:

«Ми з Данилом розлучилися раніше. Того вечора він прийшов до мене і між нами виникла сварка. Він наніс мені декілька ударів правою рукою в область  грудної клітки, після чого правою рукою схопив за волосся нахилив до землі та два рази ударив головою об землю, після чого ще завдав три удари по спині», – наголосила вона.

Рішенням суду Данила визнано винним та призначено йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Оксана ПРИЙМАК, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net