Закарпатці на Євробаченні. Виступив містичний гість із Франції – андрогін Білал Хассані

Як раніше повідомляв zakarpatpost.net, зараз у Києві у концертній залі Київського політехнічного інституту проходить фінал відбіркового  туру Євробачення.

На місці працює  журналіст газети «Неділя Закарпатські новини».

Серед запрошених гостей на фіналі Національного відбору виступив  андрогін Білал Хассані, який представлятиме Францію на міжнародному вокальному конкурсі.

19-річний Білал Хассані – француз  марокканського походження. Він  завоював чималу армію прихильників завдяки відеоблогу. На шоу в Києві хлопець презентував  чуттєву пісню Roi, яка вже підкорює мережу.

Для довідки:

Андроґі́нність (дав.-гр. άνδρας — чоловік і дав.-гр. γυνή — жінка) — одночасна присутність в однієї людини стереотипних для даного суспільства ознак чоловіка і жінки (необов’язково у рівній мірі). Розрізняють психологічну андроґінність, яка проявляється у поведінці та виявляється у високих показниках одночасно за шкалами маскулінності і фемінності; іміджеву андроґінність, яка є поєднанням у зовнішньому вигляді чоловічих і жіночих рис. Андроґінність у зовнішньому вигляді є поєднанням чоловічих та жіночих ознак. У ряді досліджень андроґінність розглядають як окрему область ґендерного континууму.

zakarpatpost.net