Закарпатці на Євробаченні. Почалося голосування

Як раніше повідомляв zakarpatpost.net, зараз у Києві у концертній залі Київського політехнічного інституту проходить фінал відбіркового  туру Євробачення.

На місці працює  журналіст газети «Неділя Закарпатські новини».

Подія відбувається у залі, що за розмірами приблизно така ж як Драмтеатр в Ужгороді. Однак світлове оформлення просто вражаюче. Воно робить простір комфортним.

Загалом камер дуже багато. Фінал проходить у прямому єфірі.

Із початком усіх привітав ведучий Сергій Притула.

Власними враженнями про Євробачення поділилися Джамала та Андрій Данилко, які входять до складу журі. Третім членом журі є композитор Євген Філатов.

Нагадаємо, що за путівку до Ізраїлю сьогодні увечері змагаються: MARUV, Freedom jazz,  KAZKA, YUKO, ANNA MARIA та Brunettes Shoot Blondes.

Наразі вже виступили всі колективи.

Усі артисти заспівали гідно. А про що вони говорили?

Юлія, що представляє колектив YUKO заявила, що не проти отримати українське громадянство і відмовитися від російського, оскільки в нас подвійне громадянство заборонене.

MARUV  зізналася, що лиже все і їй пропонували кілька країн представляти їх на Євробаченні, але які – озвучувати відмовилась. На запитання про Росію ухилилася від відповіді.

Brunettes Shoot Blondes розповіли, що 10 їх пісень стали музикою для рекламних роликів, а пісню для Євробачення уявляють як рекламу авіаліній.

Олександра з гурту KAZKA повідомила, що не потрібно чіплятись до її вокалу і попросила Притулу заглянути їй у душу, запевнивши, що вірить у те, що люди колектив люблять.

Скандальний гурт ANNA MARIA, до якого увійшли дві сестри з Криму, які раніше так і не сказали, чий Крим, лише наголосивши, що Україна його втратила, у яких батько був суддею, а мама – досі чиновниця, що має медаль “За повернення Криму”, ствердили, що відчувають, що їх примушують відмовитись від батьків і вплинути на їхній вибір вони не можуть… і мало не розплакались.

Наразі триває голосування. І невдовзі ми дізнаємося, хто ж переможе.

Проголосувати можна, відправивши смс з кодом учасника на номер 7766.

Freedom jazz – 1

YUKO -2

MARUV -3

Brunettes Shoot Blondes– 4

KAZKA– 5

ANNA MARIA – 6

Стежте за нашими новинами!

zakarpatpost.net