Нік Вуйчич порадив закарпатцям ніколи не здаватися

Учора в Києві у Палаці спорту пройшов тренінг «Переможець ліні. Життя без кордонів». У події взяв участь і журналіст газети «Неділя Закарпатські новини».

Перед присутніми виступали мотиваційні Іцхак Пінтосевич і Нік Вуйчич.

За словами експерта в системному розвитку особистості №1 в СНД Іцхака Пінтосевича, у житті кожної людини існує два головних вороги – лінь і страх. Лінь стає бар’єром, який заважає нам жити тим життям, про яке ми мріємо. А страх сковує, не даючи навіть зробити спробу щось змінити. Обидва вороги перемагають нас, обкрадають і заважають жити повноцінно. Отже, він давав практичні поради, як від них позбутися.

Інший спікер, на якого присутні чекали найбільше Нік Вуйчич – мотиваційний спікер, автор бестселерів, людина без рук і ніг, батько чотирьох дітей. Він переміг у своєму житті страх і невпевненість, відкривши для себе двері до нових можливостей і шляхів реалізації. На тренінгу він також поділився практичними порадами подолання страху і розповів історію свого життя.

Загалом Нік виступає близько 250 разів на рік. Він відвідав 57 країн. Зустрічався з 13 президентами. Розповідав про найголовніше з трибун восьми парламентів. Сьогодні його аудиторія налічує понад 8 мільйонів осіб. Нік встановив світовий рекорд, обнявши (без рук і без ніг!) +1749 осіб за одну годину!

На тренінгу присутні також обнімалися між собою, а також мали можливість пострибати. Це було досить незвично і цікаво. Крім того, було встановлено рекорд з дихальної гімнастики, який зафіксували представники Книги рекордів України.

Знаково, що Нік Вуйчич займається допомогою людям із обмеженими можливостями. Тож і на тренінгу 10% суми від проданих квитків було передано на виконання мрій дітей, які борються за життя – в фонд «Ти не один». А діти з особливими потребами подарували Ніку вишиванку з крилами. Дівчинка, що вручала подарунок сказала, що він дає надію і побажала, аби ті крила його окриляли.

Також Нік Вуйчич розповів про сім принципів свого життя та озвучив свої основні меседжі:

У Бога є план, і він починається у твоєму серці;

Ти здаєшся, або перемагаєш;

Фокусуйся на тому, що у тебе є;

Я ніколи не буду знати, що можливо, поки це не спробую;

Якщо мене спіткає невдача, я спробую знову;

Перепони – це наші можливості;

Невдача – це моя школа;

Мрій у великих масштабах;

Ніколи не здавайся.

zakarpatpost.net