Чому закарпатці розлучаються після 62 років спільного життя

Із пар, що одружилися в минулому році, найкоротший шлюб тривав усього шість місяців. Новоспечене подружжя розбіглося кожен собі вже через тиждень після весілля. І хоча протягом ще кількох місяців батьки намагалися помирити молоду родину, та їхні зусилля виявилися марними, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Загалом за допомогою Єдиного реєстру судових рішень нам вдалося знайти дуже цікаві дані. Наприклад, зараз пік розлучень спостерігається серед тих, хто прожив разом 15-25 років. Найбільше справ, які стосуються розриву стосунків серед тих, хто прожив разом 20-22 роки.

Тож твердження психологів про критичні 1,3 і 5 років спільного життя не відповідають дійсності. Торік на Закарпатті розлучилася й пара, що прожила разом 62 роки.

Розривають стосунки зараз саме такі пари закарпатців, де діти підросли, де вже багато спільного у майновому плані. Утім навіть це не спиняє наших земляків від того, аби розпочати нове життя без партнера, до якого за роки вони звикли.

Загалом серед цивільних справ у реєстрі майже кожна 4-та – про розлучення і майже кожна 2-га про призначення аліментів.

Повну версію матеріалу про те, чому розлучаються закарпатці, читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 22 лютого.

zakarpatpost.net