АНОНС. Протягом 13 років закарпатець бив співмешканку. А далі його знайшли мертвим із ножем у шиї 

Жінка не витримала знущань і пішла від чоловіка, але повернулась, бо не було кому нагодувати худобу 

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

На Виноградівщині за дивних обставин помер чоловік. У вбивстві звинуватили його 49-річну співмешканку, жительку села Руська Долина, але вона запевняла, що цього не робила, хоча той всіляко знущався над нею. Подія трапилася  ще у грудні 2017 року, але вирок винесли лише цими днями, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Як повідомили одразу після скоєння злочину у Закарпатській поліції, коли жінка повернулась додому, чоловік почав до неї чіплятись та схопив за волосся.

«Вона розлютилася, взяла кухонного ножа та вдарила опонента у шию. Далі вийшла на подвір‘я, а коли повернулась, той вже був мертвий. Жінка вибігла на вулицю й попросила перехожих, аби ті викликали поліцію та медиків. На місце події прибули працівники Виноградівської поліції. Жінка, зрозумівши, що накоїла, намагалася ввести слідчих в оману. Поліцейським, які прибули за викликом, розповіла, що того вечора співмешканець разом з незнайомим їй чоловіком розпивали в будинку спиртні напої, а коли вона повернулась додому, то виявила співмешканця мертвим», – йшлося у повідомленні.

Утім на суді з’ясувалися  інші деталі. Зокрема, стало відомо, що вбитий поводився з жінкою, як справжній домашній тиран.

Що розповіла на суді самі жінка і що сказали свідки? Який їй винесли вирок?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 22 лютого.

zakarpatpost.net