Закарпатець протягом двох років лупасив сестру і погрожував її вбити

39-річний мешканець села Чопівці Мукачівського району систематично ображав свою 37-річну сестру. Окрім словесних образ, підозрюваний здійснював фізичний та психологічний тиск на жінку.

Перше провадження щодо вчинення домашнього насильства відносно закарпатки правоохоронці скерували до суду.

Поліція завершила досудове розслідування у справі щодо вчинення неправомірних дій мешканцем села Чопівці Мукачівського району відносно його рідної сестри. Слідчі встановили, що 39-річний чоловік систематично ображав свою 37-річну сестру. Окрім словесних образ, підозрюваний здійснював фізичний та психологічний тиск на жінку.

Останній притягувався до адміністративної відповідальності кілька разів, проте це його не зупинило. У період часу з 10 по 18 лютого, ним було вчинено ряд сварок, у тому числі із погрозами фізичної розправи. Оскільки профілактичні заходи відносно чоловіка результату не дали, поліція внесла відомості щодо порушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 126-1 Кримінального кодексу України, тобто Домашнє насильство. За даною кваліфікацією 39-річному поліція повідомила про підозру. Обвинувальний акт скеровано до суду. Максимальна міра покарання за санкцією статті передбачає позбавлення волі на строк до 2 років, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

zakarpatpost.net