Гороскоп на березень. Любов, здоров’я, гроші

Удача сприятиме тим, хто не боїться ризикувати. Але все ж потрібно підходити до рішень виважено. Вкладати кошти – це розвиток. А витрачати все зароблене і влазити в борги – це шлях тупиковий. Щоб контролювати свої витрати, заведіть програмку в телефоні, яка дозволить простежити, на що ви витрачаєте гроші. Ви побачите, що занадто багато коштів витрачається на дрібниці, без яких цілком можна обійтися. Скоротивши цю статтю витрат, можна буде накопичити на щось, про що давно мріяли, наприклад, подорож. У березні потрібно вже переставати лінуватися і включатися в активний темп, якщо не хочете залишитися позаду більш підприємливих конкурентів.

На роботі вас чекає приємний бонус у вигляді збільшення зарплати, можливо, буде премія або інший несподіваний дохід. У попередженнях на березень гороскоп говорить про можливість виникнення болю в спині. Сидячий спосіб життя нікого ще здоровішими не зробив. Вихід один – більше рухатися. Вставати з-за комп’ютера частіше, але не для того, щоб зробити чергову порцію кави, а щоб робити зарядку. Кавою взагалі не варто захоплюватися, зараз організм ослаблений і можуть виникнути проблеми з серцем. Не захоплюйтеся популярним зараз в народі методом лікування – по Інтернету. Експерименти можуть тільки погіршити ситуацію.

ОВЕН

Велика спокуса відкласти важливі справи «на завтра». Але якщо хочете втілити в життя свої плани, потрібно починати робити це прямо зараз. Овнів чекає знайомство, яке збільшить температуру вашого емоційного стану на кілька градусів. Тільки не відлякайте обранця своїми завищеними вимогами. Час відмінно підходить для реалізації плану з відкриття власної справи, пов’язаної з торгівлею.

ТЕЛЕЦЬ

Щоб досягти успіху, вам потрібна команда. А якщо команди ще немає, то потрібно спрямувати всі сили на те, щоб її зібрати і знайти однодумців, на яких завжди можна буде покластися. Зверніть увагу на здоров’я, сходіть нарешті на прийом до лікаря і запишіться в спортзал. На диво, зірки пощадять цих представників зодіакальної спільноти, залишаючи їм можливість йти напролом до своїх цілей. На початку місяця постарайтеся налагодити стосунки в родині.

БЛИЗНЮКИ

Представникам цього знаку можна тільки позаздрити — настільки легко їм будуть даватися будь-які починання і задуми. Вам не буде рівних в укладанні контрактів, проведенні переговорів та укладанні договорів. Потрібно скласти план і не відходити від нього, як би не хотілося почати імпровізувати. Тільки тотальний контроль дозволить тримати справи в порядку і на роботі, і вдома. Вас чекає прибуток і багатообіцяючі знайомства.

РАК

Раків інтуїція практично ніколи не підводить, і в березні потрібно теж довіритися свого внутрішнього голосу. А ось поради оточуючих пропускайте повз вуха. Зараз не час озиратися на громадську думку. Раки, чиї професії пов’язані з творчістю або спілкуванням з людьми, зможуть досягти небувалих вершин – вам буде вдаватися будь-яку задумку, а начальство відзначить ваші старання вагомою премією або підвищенням окладу. Не поспішайте витрачати гроші – вони вам ще знадобляться в майбутньому, щоб реалізувати масштабну задумку.

ЛЕВ

Не пропустіть вдалий момент, зараз обставини складатимуться на вашу користь, потрібно тільки скористатися нагодою. Можете розраховувати на допомогу друзів. Єдине, що не рекомендують зірки, так це брати кредит. Розраховуйте тільки на свої заощадження, або візьміть в частку перевіреного партнера.

ДІВА

Дівам потрібно розраховувати тільки на себе, доведеться багато працювати. Не намагайтеся вирішити всі проблеми відразу. Саме на цей час потрібно запланувати найважливіші справи – завершити розпочаті раніше проекти, проведіть важливі переговори, прозвітуйте перед начальником про виконану роботу. У другій половині березня постарайтеся займатися поточними питаннями, які не вимагають особливих зусиль і гостроти розуму.

ТЕРЕЗИ

Березень обіцяє творчий підйом, але перш ніж занурюватися в втілення грандіозних планів, складіть чіткий план дій. Зараз можна не боятися експериментувати і ризикувати. У сімейному житті пануватиме спокій, але тільки якщо ви не станете зганяти роздратування на домашніх, намагаючись відігратися за зіпсований настрій. В області здоров’я Терезам варто проявити уважність – при поїздках на великі відстані не сідайте за кермо, віддавши перевагу громадському транспорту.

СКОРПІОН

Скорпіони вже готові до змін в особистому житті, але потрібно ще почекати. Вас чекає щастя, тільки дивіться реально на свої відносини і партнера, не потрібно тішити себе ілюзіями. Поки інші знаки зодіакальної спільноти будуть думати, як заробити зайву копійку, ви зможете з легкістю примножити свої накопичення, грамотно вкладаючи гроші в прибуткові проекти. Тільки пам’ятайте, що зайвий ризик не вітається – зміцнити фінансове становище за допомогою азартних ігор не вдасться.

СТРІЛЕЦЬ

У вас з’являться нові друзі. Ви отримуєте все більший авторитет у оточуючих. Можливий виграш або несподівана прибуток. Ви зможете відправитися в подорож, про який давно мріяли. У фінансах таланитиме. Будь-які завдання будуть ставитися заздалегідь, так що ви зможете неспішно і вдумливо приступати до робочих обов’язків. Партнери вчасно сплатять свої фінансові зобов’язання, що теж порадує.

КОЗЕРІГ

Козероги звикли все контролювати, тому їм буде не дуже комфортно в умовах постійних оновлень, які принесе березень. Потрібно розслабитися і отримувати задоволення від змін, які відбуваються у вашому житті. Гороскоп на березень обіцяє плідний період. Не варто звертати уваги на заздрісників – начальство прекрасно бачить, хто реально працює на благо компанії, так що всі зусилля і без ваших підказок будуть винагороджені.

ВОДОЛІЙ

Водолії впевнені, що вони виконують роботу краще за всіх. Але часом треба розраховувати на допомогу інших, це допоможе вам заощадити енергію і час. А свій потенціал краще продемонструвати в плануванні нових проектів. Сфера особистих взаємин стане віддушиною від надмірної роботи. Постарайтеся не виявляти властивий вам егоїзм, який може відштовхнути від вас навіть ту людину, яка кохає вас більше за життя.

РИБИ

Зайву енергію потрібно направити в конструктивне русло, наприклад, на вирішення поточних завдань на роботі. Ви готові змінити своє життя, але продумати все до дрібниць здається неможливим. В цьому випадку потрібно довіритися своїй інтуїції. Іноді слід повністю розкритися і не боятися висловити оточуючим всі свої думки. У професійній сфері настав час для ривка – запишіться на корисний тренінг або курси підвищення кваліфікації.

zakarpatpost.net