Гороскоп на 1 березня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Кажуть, що все нове – це добре забуте старе, і сьогодні гороскоп дає всі можливості, щоб в цьому переконатися.

Зірки категорично проти будь-яких революцій і ризикованих експериментів.

Зате дотримуючись перевірених часом, консервативних шляхів і дотримуючись усталених правил, ви прийдете до успіху найкоротшим шляхом. Це справедливо у всіх сферах життя – і в бізнесі, і в побуті, і в стосунках з людьми. Ну а ризикованих і азартних операцій сьогодні краще уникати – хіба що у вас на руках всі козирі, і вам відомі карти супротивника.

ОВЕН

Сьогодні Овну слід прислухатися до порад оточуючих – навіть якщо він вважає, що абсолютно в них не має потреби. Зірки гороскопу обіцяють, що чужі слова в цей день здатні уберегти його від помилок або ж навпаки – піднесуть цінну ідею, яка згодом принесе гарні плоди. Так що навіть якщо почута сьогодні порада або думка виходять від людини, в чиїй мудрості Овен не впевнений, йому варто взяти їх на замітку. А чому б і ні? Адже головне-то – результат.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу радять Тельцю тримати свої ідеї (особливо новаторські) при собі. Вони навряд чи знайдуть розуміння в оточуючих, а от нашкодити можуть. Найцікавіше, що шкода може виявитися несподіваною. Наприклад, хтось прийме ідею Тельця, спотворить її, а Телець в результаті буде відповідальним за результат. Іншими словами, щоб уникнути непорозумінь, Тельцю сьогодні треба утриматися від спокуси поумничать. Хоча зробити це йому буде ой як непросто!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Близнюкам не винаходити велосипед: в кінці кінців, його вже давно винайшли! Є якась проблема? Перш ніж запропонувати свій варіант, Близнюкам варто подивитися на те, як це ж питання до них вирішували інші. Скориставшись чужими ідеями, Близнюки сьогодні заощадять масу часу і сил. Адже головне – не володіти інформацією із  будь-якого питання, а знати, де знайти її в потрібний момент.

РАК

Сьогодні  Раку слід задуматися над зміцненням свого авторитету. Чарівність Рака відкриє для нього шлях до сердець людей, проте цю симпатію необхідно підкріпити ділом. Так що протягом дня Раку доведеться попрацювати над своїм іміджем: взяти ініціативу в свої руки, озвучити цікаву ідею або продемонструвати оточуючим якийсь інший свій талант.

ЛЕВ

Сьогодні навіть найпростіші, рутинні справи у Льва можуть просуватися абияк, зі скрипом. І справа не тільки в тому, що Льву буде болісно важко на них зосередитися. Просто раз у раз, буквально на порожньому місці, у Льва можуть виникати збої, а його зусилля виправити ситуацію навряд чи дадуть результат. Ось чому зірки гороскопу радять сьогодні Льву розслабитися і плисти за течією. Підсумок все одно буде тим же, зате сили і нерви він збереже.

ДІВА

Сьогодні Діву може буквально розпирати від бажання поділитися з оточуючими якимись новаторськими ідеями і планами. Однак зірки гороскопу попереджають, що робити це треба поступово і обережно. Громадську думку спочатку потрібно підготувати, а вже потім крок за кроком ділитися інформацією. Інакше є велика ймовірність того, що сьогодні слова Діви будуть неправильно сприйняті, а її ідеї не знайдуть розуміння і підтримки навіть у рідних і друзів.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні день Терезів пройде під паперовим прапором! Навіть якщо в звичайні дні вони обтяжуються бюрократією і писаниною, сьогодні їм слід цілий день тримати під рукою робочий блокнот, старанно заносячи в нього всі поточні справи і плани. Зірки гороскопу запевняють, що така діяльність піде їм на користь, більше того – вони самі будуть несвідомо прагнути до неї. Завдяки бажанню все впорядкувати і розкласти по поличках, сьогодні в Терезах прокинеться справжній бюрократ! Це допоможе їм привести в ідеальний порядок свої плани, свої думки і навіть свої почуття.

 СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон, цілком можливо, захоче в чомусь ризикнути, але зірки гороскопу робити це категорично не радять: його уявлення про те, що відбувається не враховує якихось важливих факторів. Можливо, Скорпіон не володіє всією інформацією або погано прорахував варіанти. А може бути, хтось із оточуючих навмисно дезінформує його. Так що головним правилом Скорпіона в справах сьогодні повинна стати обережність, а не ризик. Зважившись на необачний крок, він втратить багато.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні – той самий день, коли ініціатива Стрільця може виявитися покараною. Або привести до наслідків, яких Стрілець зовсім не очікував. Іншими словами, девіз цього дня простий: «Не мудрувати, чи не виділяйся!». Краще уподібнитися до хамелеона і злитися з навколишнім середовищем, ніж з найкращих спонукань весь день намагатися, пропонувати свої ідеї, лізти зі шкіри геть – і опинитися в чомусь винуватим.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові доведеться уподібнитися герою фільму «Завжди говори «так». Ситуація зажадає від нього раз у раз висловлювати свою лояльність, посміхатися і погоджуватися! Втім, як і у фільмі, сьогодні згода Козерога буде справляти на оточуючих воістину чарівну дію. Нехай не завжди посмішка Козерога буде щирою, а слова – від душі, зате вигода, яку Козеріг в результаті отримає, виявиться справжньою!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні всі справи, пов’язані з наведенням і дотриманням порядку, будуть даватися Водолію легше звичайного! Його може несвідомо тягнути до того, щоб розсортувати папери по поличках або заповнити квитанції, що скупчилися. Не треба противитися цьому пориву! Зірки гороскопу радять Водолію сьогодні переробити все, на що йому завжди не вистачає часу і сил: відповісти на листи, зробити прибирання, навести порядок в ящиках столу. Розправившись з завалами, Водолій просунеться далеко вперед.

РИБИ

Сьогодні – день, коли оточуючі будуть налаштовані до Риб прихильно і готові обговорити найсміливіші їхні пропозиції. Тому якщо у Риб є готові ідеї, які вони не наважувалися озвучити, їм варто нарешті вимовити їх уголос. Не факт, що всі їх пропозиції будуть прийняті на «ура», але сьогодні, у крайньому разі, є шанс, що їх візьмуть на замітку. Риби можуть навіть спробувати наполягти на своєму або трохи поторгуватися – чому б і ні?

zakarpatpost.net