Гороскоп на тиждень. 4 – 10 березня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень буде багатим на різні сюрпризи і несподіванки. З 4 і 5 березня – щербатий Місяць, 6 березня – молодик. Удача зараз виявиться на вашому боці. Будь-яке спірне питання вирішиться на вашу користь. Так що наполягайте не сумніваючись! З 7 по 10 березня – зростаючий   Місяць. Придивіться до своєї другої половини. Може, коханий дивно поводиться останнім часом?

Підозри будуть рости як на дріжджах. Краще перевірте їх спочатку, перш ніж щось пред’являти. Із приходом весни у вас будуть сильні емоції і вразлива імунна система. Вживайте у їжу більше овочів та фруктів, додавайте у раціон свіжі вітаміни, добре висипайтеся і все буде гаразд.

ОВЕН

Завдяки впливу планет на вашу вулицю прийде свято. Висока ймовірність підвищення на посаді, кар’єрного зростання, і все завдяки дружбі з впливовими людьми. Велика удача – не втрачайте цих зв’язків. Також можете отримати несподівану грошову винагороду. Із коханою людиною все буде добре. На вас чекає взаєморозуміння і романтика. Вихідні проведуть десь далеко від галасливого міста.

ТЕЛЕЦЬ

За вашу роботу ви отримаєте не так багато, скільки розраховуєте. Але ставлення до вас в цілому зміниться, стане більш поважним. Поступово але ви набираєте необхідні бали і бали до вашого нового статусу. Продовжуйте в тому ж дусі. Бережіть здоров’я. Багато часу проводьте на свіжому повітрі. Не обов’язково посеред вулиці бігати чи робити зарядку, можете просто гуляти і від цього не лише зміцниться імунітет, але й покращиться настрій. До коханої людини будьте лояльними, можливі перепади настрою і конфлікти.

 БЛИЗНЮКИ

Вам весь час доведеться зупиняти і зупиняти когось колег. З одного боку, звичайно, потрібно вміти тримати себе в руках. Але з іншого, іноді потрібно випускати пар, тому не приймайте все близько до серця. Бережіться пліток, не обговорюйте інших. Краще тримати язик за зубами, бо вас можуть втягнути у неприємну авантюру. У фінансових питаннях на вас чекає значне грошове надходження. Прибережіть кошти, невдовзі вам захочеться щось змінити в інтер’єрі і вони вам дуже знадобляться.

РАК

Зірки говорять про сильний вплив статусу вашої коханої людини на силу почуттів, які ви до неї  відчуваєте. У вашій уяві зараз любов і бідність абсолютно не поєднуються. Хто знає, можливо, в чомусь ви маєте рацію? Але не ідеалізуйте близьку людину. У всіх нас є вади. Щоб стати ближчими, поїдьте кудись разом. На цьому тижні це легко вдасться зробити. Так ви більше дізнаєтесь один про одного і станете духовно ближчими. Тим більше, що гроші на поїздку в вас зараз є.

ЛЕВ

Ви повністю керуєте тим, що з вами відбувається, і контролюєте кожен орган свого тіла. Ви впевнені в тому, що з вами все в порядку. Утім насправді ви дуже перевтомлюєтесь, багато працюєте, просто не хочете самі собі у цьому зізнатись. Настав час трохи розслабитись і знайти час для себе. Виспіться, погуляйте на свіжому повітрі, почитайте цікаву книгу, займіться самовдосконаленням. Це вас і розслабить, і зробить здоровішими, і допоможе цікаво провести час.

ДІВА

Емоції у оточуючих вас людей розжаряться, і обстановка загостриться. Однак ваша тонка інтуїція дозволить відрізнити, де потрібно пропустити випад повз вуха, а де потрібно  сміливо вплутатися в бій. Ви хочете бачити світ довкола себе ідеальним, але так не буває. Відпустіть ситуацію, розслабтеся. Трохи відпочиньте від справ. Хоча б вихідні проведіть на дивані з книжкою в руках і забудьте про все і всіх.

ТЕРЕЗИ

Ви пишаєтеся своїми близькими, а близькі пишаються вами. І цінують, і люблять, і поважають. А друзі родини захоплюються вашим умінням створювати гармонію в сім’ї. Чи це не привід хоча б на трохи приміряти «корону» і підвищити самооцінку? Зараз у вас просто чудовий період. Зірки складуться так, що і гроші самі посиплються вас самі на голову. І випаде нагода відпочити, і з коханою людиною на вас чекають чудові ніжні стосунки. Радійте життю!

СКОРПІОН

Ви за словом в кишеню не полізе і вкажете на місце будь-кому, хто посміє проявляти невдоволення вами або вашими близькими. Початок весни – хороший період для публічних виступів і для відстоювання власної думки. Вас почують. Якщо у вас є політичні амбіції, почніть будувати кар’єру політика. Крім того, у вас загострене почуття справедливості, це також допоможе досягти мети. У фінансовому плані на цьому тижні на вас чекає нечуваний успіх. Усе, за що візьметеся, принесе фінансові дивіденди.

СТРІЛЕЦЬ

Положення планет підвищить вашу енергію і хватку в зароблянні грошей до неймовірних висот. Ви будете такі активні, що самі себе здивуєте. Нікому навіть на думку не спаде не дати вам те, що по праву належить. Відмінно – готуйте запаси. Також вам захочеться трохи заховатися від світу, побути на самоті. Утім друзі будуть заважати. Якщо мрієте про безлюдний острів, просто вимкніть телефон і насолоджуйтесь тишею.

КОЗЕРІГ

Настає ваш час, і все навколо грає яскравими фарбами. На роботі все буде ладитися. Близькі, швидше за все, об’єднають зусилля і піднесуть вам по-справжньому королівський подарунок, про який ви навіть і не мріяли. Кохана людина радуватиме вас приємними сюрпризами, можлива спільна дальня поїздка за кордон, багато романтики і маса приємних емоцій.

ВОДОЛІЙ

У вас настав період кардинальних змін. Ви стоїте на порозі нового етапу життя. Зараз вам хочеться зробити паузу і гарненько обміркувати, що відбувається довкола. Від рішення, яке ви готуєтеся прийняти, залежить багато чого в житті тих людей, які вас сильно люблять. Пам’ятайте про це і не поспішайте. Цінуйте друзів, які готові заради вас на все. Таких одиниці, але вони є і те, наскільки вони вам віддані, має стимулювати вас до нових кроків та надихати. Далеко не кожному так таланить.

РИБИ

У своєму оточенні ви будете дуже популярною людиною, вас будуть запрошувати на святкові заходи, вам це точно запам’ятається. Скоріш за все, підняти келихи доведеться в компанії різних друзів: сьогодні тут – завтра там. Готуйтеся до веселощів! А ще – до подарунків долі. Зараз вона до вас дуже прихильна: порадує і фінансами, і емоціями, і буде щедрою на любов з боку протилежної статі.

zakarpatpost.net