Гороскоп на 4 березня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп сьогодні не дуже підходить для того, щоб проявляти терпіння і посидючість.

В цьому плані бухгалтерам, програмістам і всім тим, чия робота вимагає уважності, доведеться нелегко.

Щоб в роботу не закралася помилка, доведеться діяти за формулою: «Сто разів відміряй …». Взагалі логіка сьогодні відступить у вас на другий план, а працездатність – на третій. День загрожує дратівливістю, причіпками, конфліктами і неуважністю. Приймати сьогодні важливі рішення або робити великі покупки – значить діяти собі на шкоду. Рецепт сьогоднішнього дня: більше позитивних думок і емоцій, відпочинку, розслаблення і спілкування з друзями.

ОВЕН

Сьогодні Овен не буде налаштований на трудові подвиги. Навпаки, він може відчувати занепад сил, і навіть термінові справи буде схильний робити недбало. День пройде у нього під девізом: «Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра». Так що якщо у Овна є можливість розслабитися, варто цією можливістю скористатися – працівник з нього сьогодні все одно не кращий, а ось відпочити йому не завадить.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцю буде непросто увійти в нормальний ритм, але якщо йому все-таки вдасться це зробити, день пройде дуже продуктивно! Щоб налаштувати себе на потрібний лад, зірки гороскопу радять Тельцю з ранку прийняти контрастний душ і хоча б на якийсь час включити музику. Це допоможе Тельцю подолати апатію і задасть сьогоднішньому дню потрібний темп – енергійний, стрімкий і позитивний.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні в справах Близнюки будуть керуватися правилом: «Робота не вовк, в ліс не втече!». Вони будуть схильні до останнього тягнути, перш ніж приступити до вирішення будь-якої задачі. А коли, нарешті, почнуть, на її реалізацію Близнюкам сьогодні потрібно набагато більше часу і сил, ніж в інший день. Швидше за все, Близнюки придумають привід відкласти на кілька днів те, що їм потрібно зробити сьогодні. І вірно! У інший день у Близнюків це вийде краще.

РАК

Сьогодні Раку, швидше за все, доведеться вести власну гру, не розповідаючи в неї іншим. Ситуація може зажадати від нього дотримуватися насамперед своїх інтересів, ну а інтереси інших будуть автоматично поставлені на другий план. Що ж, якщо вже все одно так вийшло, Раку варто використовувати цей день з найбільшою вигодою для себе. Головне, щоб його гра була делікатною і тонкою, не опускаючись до рівня пліток і інтриг.

ЛЕВ

Сьогодні думка про те, що щастя не в грошах, а в їх кількості, може не давати Льву спокою. Весь день він здатний будувати плани свого збагачення. Зірки гороскопу попереджають, що Льву не слід поспішати з втіленням цих грандіозних проектів в життя: нехай спочатку як слід відлежаться. Швидше за все, ідеї збагачення, що прийшли йому в голову сьогодні, будуть схожі на фантастичні мрії – тобто дуже далекі від того, що диктує реальність.

ДІВА

Сьогодні найкращим режимом, в якому Діва зможе існувати, буде авральний! Правда, сама для себе вона навряд чи здатна його організувати. Зате якщо аврал на роботі чи вдома раптом трапиться, Діва зуміє проявити всі свої приховані таланти, стрімко і чітко справляючись з величезним обсягом робіт. Якщо ж ситуація сьогодні не зажадає від Діви працювати на межі можливостей, її день пройде спокійно і навіть сонно – така вже особливість у цього дня!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези ризикують щось втратити. Може йтися і про цілком конкретні речі – наприклад, таємниче зниклу зі столу ручку або документи, – і про більш серйозні, начебто упущену вигоду або втрату репутації. Щоб уникнути неприємностей, зірки гороскопу радять сьогодні Терезам бути зібраними і уважними, навіть незважаючи на те, що день їх до цього, на жаль, абсолютно не схиляє.

 СКОРПІОН

Сьогодні  протягом дня можливі будь-які сюрпризи: зірки гороскопу попереджають Скорпіона, що ситуація буде розвиватися непередбачувано. Люди, з якими Скорпіон зустрінеться; питання, які йому доведеться вирішувати; ситуація, з якою він зіткнеться, навряд чи будуть мати відношення до того, що було заздалегідь заплановано Скорпіоном на сьогодні. І хоча сюрпризи можуть виявитися як зі знаком «плюс», так і зі знаком «мінус», цей день внесе в життя Скорпіона свіжий струмінь!

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець може зіткнутися з такою проблемою, як поверховість і безпечність оточуючих. Люди навколо нього будуть схильні приймати скороспілі рішення. Навряд чи Стрільцю вдасться змінити ситуацію і когось переконати. Єдине, що він може зробити сьогодні, – це тримати під контролем те, за що відповідає сам, особисто. І, звичайно ж, набратися терпіння – воно сьогодні потрібно Стрільцеві як ніколи.

КОЗЕРІГ

Сьогодні  час працює проти Козерога: весь день він здатний спізнюватися кудись. Відчуття, що він біжить, але не встигає, здатне стати візитною карткою цього дня. Чи йде мова про терміни здачі проекту, про запізнення на побачення або звичайний завал в домашніх справах, Козерогу сьогодні може здаватися, що ще трохи, і він все встигне … Але швидше за все, це буде самообман.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолію слід мати на увазі – в суперечках може народитися все що завгодно, але тільки не істина! А ось загострити атмосферу навколо суперечки сьогодні ви здатні так, що не те що на істину – на прості справи не залишиться сил. Зірки гороскопу попереджають: навколишні будуть провокувати Водолія на те, щоб він вступив в який-небудь диспут, однак піддаватися цьому пориву не варто. Якщо ситуація вийде з-під контролю, на її виправлення Водолію буде потрібно чимало часу, нервів і сил.

РИБИ

Сьогодні Рибам слід бути уважнішими і спритнішим: є шанс, що хтось із оточуючих перехопить у них ініціативу. Ну а далі розвиток подій залежить вже від самих Риб: якщо вони спокійно поступляться, то не виключено, що згодом будуть шкодувати. Так що зірки гороскопу радять Рибам сьогодні не розслаблятися і не здавати завойованих позицій. Будьте внутрішньо готові до того, щоб показати конкуренту зуби – якщо, звичайно, йому буде недостатньо ваших недвозначних дій і слів.

zakarpatpost.net