У маленького закарпатця рідкісна хвороба Крона. Мама просить допомогти врятувати життя Дані

Трирічний Даніїл із Виноградова страждає рідкісною хворобою – “Хвороба Крона”, що є фактично кишковою непроходимiстю. Крім того, у дитини виявлено непереносимiсть лактози й глютену, вiн є носієм ЦВМ iнфекцiї.

Хворіє Даня із  6 мiсяцiв. Із того часу рідні старалися справлятися своїми силами, i, здавалося, все потрошку налагоджується, але в їхню домiвку знов постукала страшна бiда. У Данi сталася велика кровотеча, через що вiн негайно був перевезений реанiмобiлем до м. Київ в Охмадит. Пiсля колоноскопiї i фiброгастро в операцiї було вiдмовлено, адже оперувати з запаленим кишкiвником це означало миттєва смерть, вiн одразу б лопнув. Тому лiкарями було приняте рiшення поставити зонд в попу i капати протизапальне. Мамi було сказано, що є лише 3% шансiв, що Даня виживе, сказали молитися i чекати дива. А воно трапилось і хлопчик таки вижив.

I для того, аби Даня одужав, мати- одиначка просить допомогти зiбрати кошти для лiкування за кордоном. Наразi вони знаходяться у клiнiцi в Австрiї.

Хлопчикові зробили вже сім загальних наркозів, останній наркоз- біопсія, був проведений кілька днів тому, і тривав 1,5 години. Після нього і буде встановлено остаточний діагноз, і проведення дальшого лікування. Результати будуть аж 21 березнея.

А поки що мама Дані просить помолитися за її єдиного синочка.

Ваша допомога важлива: фінансова, молитва, репост💜🙏❤️

Номер рахунку в банку для переказу в валютi чи з iнших банкiв – 29244825509100

Карта Приват Банк: 5168 7573 7184 2792

Виноградова Наталiя

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Бiльше новин про перебiг лiкування Данi, а також всi необхiднi документи для пiдтвердження хвороби можна отримати в групi збору коштiв у Фейсбуцi.

 zakarpatpost.net