АНОНС. Закарпатець викинув дружину з балкону, а потім побив до смерті

Спочатку у всьому зізнався, а потім усе заперечував і казав, що не знає, хто вбив жінку

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

У селі Розівка Ужгородського району чоловік побив дружину так, що вона померла. Трагедія сталася через алкоголь. За словами сусідів та знайомих родини, полюбляли оковиту обоє з подружжя. Утім главу сімейства злило, що пиячить саме дружина. Через це між закарпатцем та його жінкою нерідко виникали не лише сварки, але часом й доходило до рукоприкладства з боку чоловіка, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Загалом конфлікти через алкоголь не є рідкістю. Саме під впливом спиртного скоюється найбільше злочинів, адже людина перестає адекватно реагувати на ситуацію і починає поводитись некеровано, багато хто проявляє агресію. Згодом дехто може навіть не пам’ятати того, що накоїв, і присягати в тому, що нічого не було. Найбільше вбивств також скоюється саме під дією оковитої. Тому трагедія на Ужгородщині є лише однією з тих, яких можна було уникнути, якби того фатального дня всі були тверезими.

Тож, як зазначено в Єдиному реєстрі судових рішень, Федір (із етичних міркувань імена замінено), 11 червня прийшов додому п’яним. Під час сварки з Тетяною, яка на той час також перебувала у стані алкогольного сп’яніння, штовхнув її. Жінка впала. Відтак чоловік почав її бити руками та ногами по різним частинам тіла – в ділянку тулубу, спини, голови та живота.

Як йдеться у висновку судово-медичної експертизи,  на тілі потерпілої було виявлено тілесні ушкодження у вигляді тупої травми черева, грудної клітки, голови, множинних переломів ребер, крововиливів під м’які тканини голови, м’які мозкові оболонки, забій головного мозку, легень, розрив стінки дванадцятипалої кишки та очеревини, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.

У судовому засіданні Федір свою провину не визнав, стверджував, що взагалі жінку не бив.

Що ж він розповів? Які свідчення дав колега чоловіка? Що розповіли родичі жінки?

Шокуючі подробиці!

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 1 березня.

zakarpatpost.net