Стало відомо, скільки патрульні поліцейські Закарпаття пошкодили службових автомобілів

Про це у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» розповів начальник Управління патрульної поліції в Закарпатській області Юрій МАРЦЕНИШИН.

У соцмережах часто закидають, що патрульні трощать службові автомобілі. Це правда? Скільки було їх розбито?

Деякі люди радіють, коли щось погане трапляється з сусідами і дуже радіють, коли щось трапляється з патрульною поліцією. У нас за минулий рік трапилося 8 ДТП за участі службового автотранспорту, із них лише 3 – із вини патрульних, 3 – з вини інших осіб та 2-ма ще займаються слідчі, враховуючи, що були потерпілі, наші безпосередньо колеги, тож наразі неможливо сказати, хто винен, але за попередньою інформацією, не з вини поліцейських.

А якими якостями потрібно володіти, щоб працювати у вас?

Базові знання, спортивну підготовку… усе можна набути в процесі роботи. Передусім важлива чесність. Ця риса повинна бути основною. Нечесних і недобросовісних ми вже бачили багато. Тож хочеться покращень. І вони починаються саме з того, що наші працівники мають бути чесними,  відвертими, відповідальними, дисциплінованими, добросовісними, аби слугувати прикладом для інших громадян. Це – ключові риси, які хочеться бачити.

zakarpatpost.net