Гороскоп на 8 березня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп передбачає прагнення до мети з використанням будь-яких можливих шляхів, в тому числі і обхідних.

Якщо ваші справи йдуть за планом – відмінно, якщо ж в них намітилася пробуксовка, зірки радять вам проявити гнучкість, і замість того, щоб стукати в зачинені двері, пошукати потаємні дверцята.

Іншими словами, якщо вам здається, що якась задача не піддається прямому тиску, спробуйте пошукати інші варіанти – сьогодні є велика ймовірність того, що ви зумієте виявити хитромудрий хід, який в підсумку наблизить вас до мети.

ОВЕН

Сьогодні для Овна настане зручний момент, щоб постаратися завоювати лідируючі позиції в будь-яких сферах! Його аргументи сильні як ніколи, а конкуренції можна майже не побоюватися. Навколишні готові піти Овну назустріч, близькі здатні його підтримати. Іншими словами, все, що потрібно  для ривка вперед, у нього вже є. Пора зібратися з духом, щоб почати рішуче діяти!

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні справи, за які Телець візьметься, обов’язково отримають продовження, якими б незначними вони не здавалися. Згодом вони здатні зіграти чималу роль в роботі, добробуті або особистому житті Тельця. Ось чому зірки гороскопу радять у вівторок Тельцю уважно ставитися до всіх дрібниць. Якщо ситуація поставить перед ним який-небудь вибір, дуже важливо, щоб Телець прорахував наслідки свого рішення як мінімум на кілька кроків вперед.

БЛИЗНЮКИ

Не будуйте на цей день серйозних планів, не давайте обіцянок своїм діловим партнерам, а також не беріть кредити, так як обставини можуть складатися не надто сприятливим чином. Не ігноруйте поради і настанови більш досвідчених людей.

РАК

У цей день ви повинні проявити себе хорошим стратегом. Не стійте вперто на своєму, але і не дозволяйте жорстко собою керувати. Остерігайтеся змішувати особисті і ділові відносини. Якщо ви керуєте транспортним засобом, то будьте особливо уважними та обережними за кермом.

ЛЕВ

Не завантажуйте себе ніякими проблемами, особливо чужими. Можливо, надійдуть цікаві ділові пропозиції від старих знайомих, але з відповіддю варто почекати, тому що все ще не один раз зміниться. Якщо збираєтеся відправитися до друзів на вечірку, не перестарайтеся зі спиртним.

ДІВА

Вас чекає небачений сплеск енергії. Ви зможете на своєму шляху згорнути будь-які гори, якщо тільки в усьому проявите витримку і цілеспрямованість. Зараз не розмінюйтесь по дрібницях, а виберіть один напрямок і чітко дотримуйтесь його. Переговори, договори і підписання важливих паперів повинні пройти на високому рівні. На любовному фронті – затишшя. Але не засмучуйтеся: скоро все зміниться.

ТЕРЕЗИ

День пройде в швидкому темпі і виявиться насиченим різними подіями. Доведеться добре попрацювати. Але якщо щось вам зараз не вдається зробити, не намагайтеся стрибнути вище голови. І ще: будьте уважнішими до своїх улюблених.

 СКОРПІОН

Сьогодні час краще присвятити не виробничим проблемам, а дому і сім’ї. Зараз ви гостро будете відчувати, що ваш будинок – ваша фортеця. Якщо ви ще не зустріли супутника життя, то не виключено, що це станеться саме зараз. Тільки для цього потрібно уважніше придивитися до оточуючих вас людей.

СТРІЛЕЦЬ

Цей день зажадає від вас максимальної концентрації сил. Хоч ці запитання і не будуть життєво важливими, але на їх рішення піде багато часу, нервів і енергії. Тим більше що на допомогу з боку навряд чи доведеться сподіватися, і весь вантаж проблем ляже на ваші плечі.

КОЗЕРІГ

Зараз вам просто протипоказано сидіти склавши руки. Ви можете досягти успіху як в роботі, так і в інших областях своєї діяльності. Вас чекають приємні зустрічі або нове романтичне захоплення. Уникайте конфліктів з оточуючими людьми.

ВОДОЛІЙ

Цей день може виявитися для вас досить суперечливим. З одного боку, ви будете досить активні і сповнені бажання домогтися результатів, але з іншого, пропозиції, що надходять можуть виявитися не такими райдужними, якими їх будуть вам представляти.

РИБИ

Сьогоднішній день пройде для вас в рівному і спокійному темпі. Ви можете розслабитися і зайнятися тим, що вам найбільше до душі. Але при цьому постарайтеся не брати на себе зайвої відповідальності. У фінансовому відношенні потрібно проявити обачність.

zakarpatpost.net