Закарпатка зірвала з сусідки золотий ланцюжок із хрестиком та погрожувала її вбити

Жіночі розбірки бувають набагато жорсткішими за чоловічі. Та й битись представниці слабкої статі можуть не гірше за чоловіків.

Саме так з’ясовували стосунки мешканки села Арданово Іршавського району, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Подія трапилась торік у вересні. Було близько 11.30. Між двома сусідками виник конфлікт, в результаті якого одна з них, Галина (імена у матеріалі замінено), аби залякати Світлану, взяла до рук дерев’яну палицю та почала нею розмахувати перед сусідкою. При цьому жінка погрожувала Світлані, що вб’є її. Тож та, перелякавшись, викликала поліцію. Опонентку не вдарила, бо саме прибули правоохоронці. Тож на певний час вона заспокоїлась. Однак згодом конфлікт розгорівся з новою силою. Тоді Галина знову накинулась на Світлану, схопила її за одяг та зірвала з шиї  золотий ланцюжок з хрестиком, при цьому наголошувала, що все рівно її позбавить життя.

Під час судового засідання жінка свою провину визнала, у вчиненому щиро розкаялася, але давати показання відмовилася. А Світлана ще раз озвучила власну версію подій і просила покарати кривдницю, оскільки побоюється, що вона таки може її рано чи пізно вбити.

Тож  суд визнав Галину винною у тому, що вона погрожувала сусідці вбивством і засудив до одного року умовного покарання.

Михайло СОЙМА, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net