Під час інспекції закарпатських доріг авто заступника міністра інфраструктури Віктора Довганина влетіло у яму

Під час інспекції автошляхів на Закарпатті авто заступника міністра інфраструктури Віктора Довганина влетіло у яму. Об этом Довгань написав свій сторінці в Facebook.

“Дорогами сонячного Закарпаття – 12 годин в машині: Львів – Рахів – Солотвино – Мукачеве – Ужгород – Свалява – Львів. Повна відсутність дорожного покриття на Н09, дорога вздовж державного кордону з Румунією та з‘єдную декілька районів. Наша машина навіть через яму вилетіла в кювет, добре що швидкість була 20 км/год і тільки вирвало колесо. Цього року з 600 млн грн на дороги – акцент треба робити на Київ – Чоп та Мукачево – Рахів. Домовились з румунами про фінансування мосту через Тису в Білій Церкві. Існуючий дерев‘яний міст треба як пам‘ятку архітектури залишити пішоходам.

Радію за рідну Львівщину – за останні 5 років чудові дороги Львів – Чоп та Львів – Івано-Франківськ, треба робити північний обхід Львова та Дубно. Львів‘яни дуже різні – тільки порівняти Омеляна, Дубневича та Садового, але завдяки їм інфраструктура розвивається. Наприклад, аеропорт Ужгорода думає, де взяти пожежну машину, аеропорт Львів планує рейси на Одесу, Доху та Торонто.
Велика подяка @EdvardMalyar – через таких крейзі відбудовується інфраструктура в Закарапатті. Volodymyr Omelyan разом з Державіаслужбою та Украерорухом відновив роботу аеропорта в Ужгороді, Мінінфраструктури вибило цього року 200 млн грн на дорогу Н09 Рахів – Хуст та проводить переговори з Румунією щодо будівництва нового мостового переходу через Тису в с. Біла Церква біля Солотвина”, – написав він. 

Свій допис Долвгань доповнив світлинами.

zakarpatpost.net