Гороскоп на 12 березня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні загальний емоційний фон дня може здаватися спокійним, навіть сонним, проте таке враження оманливе.

Зірки гороскопу попереджають, що цей спокій – зіщулена пружина, яка здатна випростатися в будь-який момент, виливаючись у несподівані вчинки, яскраві почуття і емоційні пориви.

Втім, зовсім не обов’язково пружина має випростатися – переважна більшість людей сьогодні просто буде відчувати приховане внутрішнє напруження, що не має виходу. Або ж просто дивне бажання, як у казці, зробити те, не знаю що, і піти туди, не знаю куди. День буде не надто романтичним, але цікавим і насиченим на події.

ОВЕН

Сьогодні зірки гороскопу категорично не рекомендують Овнам діяти поодинці! Це день, коли самостійно він нічого не вирішить, а якщо спробує, то результат виявиться плачевним. Так що якщо Овен захоче вирішити якесь важливе питання, йому волею-неволею доведеться обговорити його з оточуючими, вислухати їхню думку, знайти компроміс. Однак результат буде коштувати витрачених зусиль: такий, здавалося б, складний шлях виявиться куди ефективнішим прямого.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцу не слід лізти в авантюри – і в роботі, і в особистому житті, і в будь-яких інших справах. Скрізь, де він хоча б трохи розраховує на удачу, його можуть чекати збої: удача в суботу візьме собі відгул. Втім, щоб уникнути неприємностей, Тельцю досить не ризикувати, у всьому дотримуючись перевіреного, консервативного курсу. Або зайнятися простими поточними справами: робити їх все одно колись треба, а помилки в них не дуже страшні.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам не варто покладатися тільки на себе – самовпевненість може привести до помилок і збоїв. У цей день Близнюки можуть легко не помітити того, що знаходиться прямо у них перед носом, або ж помилитися в елементарному питанні. Зате у Близнюків відмінно вийде працювати в парі: якщо хтось із близьких людей люб’язно погодиться контролювати їх, Близнюки стануть куди більш уважними і менш розсіяними.

РАК

Сьогодні Раку не варто братися за великі проекти за участю інших – йому навряд чи вдасться їх здійснити. Те ж саме стосується і будь-яких спільних починань. Єдина людина, на яку Рак може хоча б трохи покластися, – це він сам, а значить, є сенс зосередитися на тих проектах, де він особисто за все відповідає. І де йому при всьому бажанні ніхто не зможе перешкодити.

ЛЕВ

Сьогодні зірки гороскопу радять Льву влаштувати презентацію свого проекту або навіть себе самого: навколишні відмінно до цього поставляться! День схиляє Лева до того, щоб говорити на мові образів і емоцій, – а це саме та мова, яку всі навколо сприймуть на «ура». Іншими словами, Льву не варто завантажувати мозок слухачів цифрами і фактами. Досить яскравих, заразливих емоцій – і люди за ним охоче підуть!

ДІВА

Сьогодні Діві слід приготуватися до того, що далеко не всі виявиться такими, як здається на перший погляд. При цьому сюрпризи можуть бути як приємними, так і не дуже. Наприклад, можуть виникнути несподівані труднощі і пробуксовки в справах, які Діва вважала давно вирішеними. У той же час якісь складні питання можуть зважитися самі собою, як за помахом чарівної палички. Іншими словами, протягом дня Діві варто тримати руку на пульсі і бути готовою до будь-яких несподіваних поворотів.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні день не схиляє Терези аналізувати або вдаватися в подробиці. Терези можуть на ходу приймати рішення або відмітати ідеї, підкоряючись лише внутрішньому пориву. Однак зірки гороскопу попереджають їх, що покладатися на інтуїцію в суботу не варто. Передчуття, швидше за все, виявляться оманливими, а засновані на них рішення – невірними. Щоб уникнути можливих ускладнень і неприємностей, Терезам не слід рубати зопалу. І вже тим більше не ставити крапку в будь-якому важливому питанні.

 СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону треба бути тричі обережним – особливо в усьому, що стосується ризикованих проектів і авантюр. Зірки гороскопу кажуть, що на удачу в цей день покладатися не слід, є ризик зазнати нищівного краху. Так що якщо раптом Скорпіону здасться, що шанс сам пливе до нього в руки, йому не варто ризикувати. Доцільніше почекати, відклавши проект на потім: з часом ситуація зміниться і Скорпіон зможе повернутися до того, що задумав.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні ентузіазм Стрільця здатний привести до зворотного результату. Замість того щоб просуватися вперед, Стрілець зі своїм старанним завзяттям може викликати у оточуючих роздратування, і це буде гальмувати всі його починання. Щоб подібного не сталося, зірки гороскопу радять Стрільцю поберегти свої сили і провести день в спілкуванні з близькими людьми. Ну а якщо ситуація вимагатиме від Стрільця активності, намагатися не виявляти зайвого рвіння.

КОЗЕРІГ

Сьогодні зірки гороскопу радять Козерогові розслабитися і як слід відпочити. Йому це просто необхідно, щоб відновити виснажений запас енергії і життєвих сил! Правда, розраховувати на розуміння оточуючих не доводиться, а значить, Козерогу доведеться придумати, як імітувати діяльність без шкоди для себе і інших. Можливо, частину своїх обов’язків вдасться перекласти на плечі інших, а іншу і зовсім відкласти в довгу шухляду. Нехай Козерога це не обтяжує: вже на днях він візьметься за справи з новими силами!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолію необхідно здригнутися. Таке враження, що йому все байдуже! Насправді ж емоції Водолія притупила рутина, і якщо він зуміє внести різноманітність в свої дні, то пожвавить і згаслий ентузіазм. Можливо, є сенс відкласти на час всі справи і відправитися куди-небудь на відпочинок. Або ж навпаки – взятися за новий проект, який обіцяє нові перспективи. Нехай навіть ці перспективи ясні не до кінця, нині невелика авантюра піде Водолію на користь, повернувши йому свіже сприйняття «тут і зараз».

РИБИ

Сьогодні будь-який механізм, гвинтиком якого є Риби (будь то сім’я, робота чи щось ще), здатний раз у раз давати прикрі збої. І хоча ці збої будуть полягати переважно в дрібницях, вони можуть сильно відволікати Риб, заважаючи зосередитися. Як результат, їм буде складно похвалитися хорошими результатами в цей день. Втім, навряд чи хто-небудь з оточуючих, навіть начальство, буде очікувати від Риб подвигів на тлі загальних проблем.

zakarpatpost.net