Де закарпатцям дешевше зняти повію – вдома чи в Чехії і в якому районі області їх найбільше

Вдома дорожче?  Чи дешевше?

Однак наші дівчата обслуговують не лише іноземців. На Закарпатті проституція також має місце. І хоч про це не прийнято говорити вголос, але чомусь користуватися їхніми послугами звично.

Часом бувають і «розводи», коли сутенери беруть з довірливих клієнтів гроші, а дівчат не привозять, та найчастіше, за обумовлену суму наші чоловіки все ж отримують те, що хочуть.

І деколи суми, які озвучують повії дуже дивують клієнтів, адже вони у рази вищі, ніж у Чехії.

Наприклад, нещодавно правоохоронці виявили на одному із сайтів знайомств оголошення про надання послуг інтимного характеру.

З’ясувалося, що таким чином «промишляє» 19-річна жителька Свалявського району, яка пропонує  клієнтам в мережі зустрічі в одному з готелів райцентру. Втягнула молодичка в протиправну діяльність і свою 43-річну знайому. За «роботу» жінки брали по 1500 гривень.

У тій же Сваляві в одному з готелів  працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми викрили за заняттям любощами 17-річну місцеву мешканку, яка розповіла, що з клієнтом її звела 17-річна знайома.

Значно більше заплатив за сервіс закарпатець, який замовив повію в одному з готелів Ужгородського району. Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події з‘ясувала, що 35-річна ужгородка звела з клієнтом свою 20-річну подругу. За свої послуги жінка отримала 1400 гривень, а її подруга, яка виконувала замовлення, поклала до кишені 1000 гривень.

Набагато нижчі ціни за солодкі втіхи на Іршавщині. Там 21-річна мешканка Лисичева до надання інтимних послуг підключила ще й 37-річну знайому з Ужгорода. Фактично дівчина виступала у якості сутенера жінки. Від клієнтів вона брала 800 гривень, та цю суму ділила порівну з ужгордкою, яка саме задовольняла чоловіків.

Був навіть випадок, коли  22-річна мешканка Ужгородського району запропонувала клієнту неповнолітню дівчину. Із чоловіком молодиця познайомилася в соціальній мережі. Йому захотілося інтиму, але за близькість закарпатка попросила 800 гривень.  Однак на цьому все не закінчилося. Партнер попросив підшукати йому нову жінку для утіх… і вона знайшла односельчанку, якій щойно виповнилося 14 років.

Та найбільш поширеною проституція є на Хустщині. Більшість повій там коштують 500-600 гривень, тож і не дивно, що за такі гроші бажаючі пестощів завжди знаходяться. Щоправда, виявити жриць кохання вдається не завжди. Проте все одно час від часу правоохоронці повідомляють про чергові затримання повій.

Зокрема, на початку цього року було затримано сутенерку з Хуста. 30-річна жінка брала в клієнтів по 1000 гривень, якими ділилася з дівчатами за викликом. За проституцію нещодавно було затримано і 24-річну мешканку міста над Тисою.

Чимало повій зараз і на Тячівщині та в Мукачеві.

Газеті «Неділя Закарпатські новини» вдалося поспілкуватися з чоловіком із Тячева, який неодноразово звертався до послуг дівчат за викликом.

«Якщо колись із проститутками знайомилися на трасах та в барах, то зараз у Інтернеті добре налагоджений інтимний сервіс, – розповів він. – Орієнтуватися на ціни, щоправда, не можна за тими, які вказано на сайтах. Іноді, якщо дівчина сподобалась і клієнт обрав саме її, за неї можуть попросити набагато вищу суму, ніж вказано у ціннику. Наприклад, за прайсом повія коштує 800 гривень, а при замовленні за неї вимагають 1200. Але буває і навпаки. Можна торгуватися. Скажімо, із 700 гривень збити ціну до 400. Хоча можна знайти проститутку і за 100, навіть за 50 гривень. Лише часто фотографії повій зовсім не відповідають дійсності, замість замовленої молодої красуні можуть привести стару товстуху. Тоді, звісно, виникає велике розчарування».

Загалом закарпатець переконаний, що в нашому краї вся боротьба з проституцією, як і з корупцією, є лише показовою… бо повій, як і хабарників, із кожним роком стає не менше, а більше.

zakarpatpost.net