У закарпатських церквах весь тиждень читатимуть Великий покаянний канон

В другий день Великого посту, митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор, звершив читання другої частини Великого покаянного канону св. Андрія Критського в жіночому монастирі Сваляви.
Після відслуженого Великого Повечір’я архіпастир очолив читання акафісту святителю Іоанну Шанхайському і Сан-Францизькому, чудотворцю перед його святими мощами.

Наприкінці у своєму слові владика привітав настоятельницю обителі – ігуменю Ніну (Мізун) і сестер з початком святого посту і побажав в радості духовній зустріти Світле Христове Воскресіння.

У середу, 13 березня, о 17-й годині, митрополит Феодор звершить читання Покаянного канону у Хрестовоздвиженському кафедральному соборі Ужгорода, повідомляє m-church.org.ua

У четвер, 14 березня – у Мукачівському Миколаївському жіночому монастирі, теж о 17-й годині.

Нагадаємо, що 12 березня, під час архіпастирських відвідин Свалявського Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївського жіночого монастиря керуючий єпархією Високопреосвященніший митрополит Феодор звершив панихиду за спочилими насельниками обителі – схімонахинею Феодорою, монахом Сергієм, монахинею Олександрою та послушницею Марією.

Фото: Іван ФЕННИЧ

zakarpatpost.net

User comments