Як енергетика прізвища впливає на долю людини

Біоенергетики стверджують, що прізвище – це своєрідний код, у якому зберігається енергетика попередніх поколінь.

Існує думка, що прізвище впливає на долю значно сильніше, ніж ім’я. Фахівці в області нумерології і біоенергетики стверджують, що прізвище – це своєрідний код, у якому зберігається енергетика попередніх поколінь, інформує Ukr.Media.

Ціла область нумерології відведена вивченню питання про те, як прізвище впливає на долю людини. Історія будь-якого прізвища бере початок у далекому минулому, починаючи з витоків людського роду. Прізвище наповнене енергетикою всіх попередніх поколінь. Більш того, воно містить у собі потужну силу, яка передається людині у спадок. Однак ця сила може бути як позитивною, так і негативною. З цього випливає, що прізвище може відкрити нові можливості, а може, навпаки, перешкодити досягненню бажаного. Щоб дізнатися, як ваше прізвище впливає на вас і вашу долю, фахівці рекомендують розрахувати її числовий код.

Як розрахувати число прізвища

Числовий код допоможе дізнатися, як прізвище впливає на долю свого власника. Завдяки простому розрахунку ви зможете дізнатися багато нового про свою долю і родові програми. Нумерологічний код розповість все про ваш характер, слабкі і сильні сторони особистості, минуле, сьогодення і майбутнє. Даний розрахунок дозволить подивитися на себе з боку, розглянути переваги і недоліки, позбутися від родових проблем та змінити долю.

Розрахувати код прізвища досить просто. Відомо, що в нумерології кожній букві алфавіту притаманне своє персональне число. Тому вам потрібно лише звіритися з таблицею, перевести прізвище на мову чисел, а потім знайти загальну суму і прочитати тлумачення.

Запишіть прізвище цифрами і складіть числа. Наприклад, прізвище Антонов на числовій мові буде читатися так: 1+6+2+7+6+7+3=32. Цифру слід привести до однозначного числа: 32=3+2=5. 5 – це число прізвища Антонов. Далі необхідно звіритися з тлумаченням. Важливий момент – якщо при підрахунку у вас вийшли цифри 11, 22 або 33, складати їх не потрібно, оскільки у них є своє трактування.

Тлумачення числа прізвища

1: людина належить до сильного роду. Вона володіє наполегливістю, сильним духом, твердим характером і сильною інтуїцією. Несе відповідальність за свої рішення та життя близьких людей.

2: число прізвища вказує на володаря спокійної й миролюбної вдачі, який намагається уникати конфліктів і легко йде на поступки. З такою людиною легко вибудовувати гармонійні відносини, заводити сім’ю.

3: трійка символізує відкриту і життєрадісну людину. Домагатися свого дозволяє її оптимізм, почуття власної гідності і творчий склад розуму.

4: представник організованої і працьовитої сім’ї, який володіє завидним терпінням і цілеспрямованістю. У важких ситуаціях приймає вірні рішення завдяки вмінню прораховувати все наперед і шукати підказки долі.

5: волелюбна і незалежна людина, яку навряд чи можна назвати консерватором. Бореться за свободу і не зазіхає на чуже благополуччя. Володіє здатністю легко звикати до будь-яких умов життя і слідувати голосу свого серця.

6: шістка вказує на представника сім’ї консервативного характеру. Людина з числовим кодом 6 наділена прагматизмом і обачністю, із-за чого нерідко використовує людей в корисливих цілях.

7: людина постійно перебуває в пошуках сенсу життя та сакральних знань. Вміє з легкістю фільтрувати інформацію, загострює увагу на важливому і правильно застосовує одержані знання. Уважність до деталей і задатки лідера дозволяють у всьому перемагати.

8: вісімка наділяє людину умінням заробляти і правильно розпоряджатися грошима. Людина з таким числом частіше за інших досягає великих висот і досягає успіху в бізнесі.

9: дев’ятка – знак емоційності, чутливості та емпатії. Людина з таким прізвищем любить віддаватися мріям і наділена здатністю до творчої візуалізації.

11: особистість, що володіє відмінними лідерськими здібностями. Ця якість допомагає надихати оточуючих на звершення. Сама ж людина з таким числовим кодом постійно зайнята пошуком свого місця в житті.

22: число прізвища вказує на особу з відмінними управлінськими здібностями. З такої людини може вийти відмінний керівник. У більшості випадків люди з двома двійками займають відповідальні посади.

33: це родове число представляє людину, предки якої були добрими наставниками. Така особистість володіє цілеспрямованістю і залізним характером, що допомагає досягати поставлених цілей і своїм прикладом надихати інших.

Безумовно, ім’я та прізвище впливають на долю людини. Саме тому потрібно намагатися пізнавати своє «я», виправляти недоліки характеру, працювати з родовими програмами. Тоді будь-які перешкоди на шляху будуть подолані.

zakarpatpost.net