Газета «Неділя Закарпатські новини» бере участь у наймасштабнішому бізнес-форумі Ukrainian Business Marathon

Понад 1000 учасників. 24 експерти у сфері бізнесу. 2 дні лекцій та семінарів.
Форум традиційно проходить на «Арені Львів» – одному з найсучасніших стадіонів Європи.

 

За словами Голови Редакційної Ради газети «Неділя Закарпатські новини» Михайла Носи, який є учасником форуму, сьогоднішня подія, це місце зустрічі і перемовин для власників бізнесу, підприємців, топ-менеджерів та інвесторів, де учасники отримують неймовірно корисний досвід, ідеї та знайомства.

Саме зустрічі з успішними та цікавими людьми, обговорення важливих ідей з новими бізнес-партнерами, колегами-видавцями та друзями за інтересами протягом події – головна мета участі представників Видавничого Дому Валерія Тимошенка в UBM 2019.

У програмі першого дня роботи бізнес-форуму бізнес-консультант, коуч ефективності, та організатор Ukrainian Business Marathon Олексій Адамів розповів про особисту бізнес ефективність.

Анна Петрова – засновниця та генеральна директорка Startup Ukraine, акцентувала свій виступ на темі «бізнес з душею», та як перетворити мрію на бізнес, який приноситиме прибуток.

Крім них, спікерами стали також Ольга Фреймут, Ярослав Заблоцький, Дмитро Деркач.
Топ-спікером UBM 2019 стане Євген Черняк – людина з двадцятки Forbes, автор та ведучий каналу про бізнес №1 – Big Money.

zakarpatpost.net