Уроки стилю: як виглядати дорого без особливих на те витрат

Людина, яка виглядає презентабельно, успішно і доглянуто, завжди викликає прихильність і довіру.

Красивий образ сприяє швидкому налагодженню контактів, виникненню розуміння, розташуванню протилежної статі тощо

І щоб так виглядати, зовсім не обов’язково бути донькою нафтового магната – потрібно просто знати кілька секретів по створенню свого дорогого і стильного образу, інформує Ukr.Media.

Звичайно, коли є гроші – все простіше. Можна звернутися до стиліста, який допоможе з створенням образу, можна пройти курс процедур в салоні краси, вибрати дорогий одяг у модному бутіку.

Але, більшості такі витрати не по гаманцю. Проте, це – не привід опустити руки, адже існує чимало способів виглядати дорого, не витрачаючи при цьому великих грошей.

Найважливіші уроки стилю для вашого образу:

Біле і чорне

Вибираючи свій образ на день, дотримуйтеся одного кольору в одязі – нейтрального. «Вся в білому» або «вся в чорному». Витонченості додасть гра з текстурами тканин. І, звичайно, подбайте про зачіску – вона повинна виглядати так, ніби ви щойно вийшли з салону.

Монохром

Варіант для тих, хто не любить однотонність в образі. Вибираємо гардероб в монохромній гамі. За основу беремо один колір, а далі зі смаком «нашаровуємо» інші елементи одягу у відтінках вибраного кольору. Наголос – на текстуру тканин. Наприклад, замша і трикотаж, вовна і шкіра, або шовк із джинсою.

Одяг на замовлення

В ательє йти не обов’язково. Талановиту швачку можна знайти в своєму місті і поза ательє. Ексклюзивний ескіз (в міру здібностей) малюємо самостійно, а потім віддаємо його кравчині і чекаємо шедевра. Цей спосіб допоможе урізноманітнити гардероб не однотипними «ринковими» речами, а стильними та модними, яких не буде більше ні в кого.

Стиль «поза часом»

Не обов’язково «бігти» за сезонними трендами, кращий вибір – класика, яка завжди залишається поза часом. Цей варіант дозволяє і виглядати дорого, і полегшує створення власного модного образу. Наприклад, надягаємо темні брендові джинси і гарну футболку з вирізом «V». До образу додаємо правильне взуття та аксесуари.

Завершальний акцент

В даному випадку мова йде про деталі, що завершують образ. Просто надіти модний комплект одягу – мало, потрібно обов’язково додати, наприклад, стильний капелюх, тренч або плащ. Невеликий, але важливий нюанс, який, до того ж, у будь-який момент можна зняти.

Золото

Не захоплюємося ювелірними прикрасами. Головний секрет ювелірної частини образу – небагато, але дорого. Не треба навішувати на себе весь ящик діамантів, ланцюжків і кілець – достатньо одного дорогого браслета або ланцюжка з кулоном. При відсутності коштів на золото, вибираємо якісну брендову біжутерію (не ринкову!). Втім, і срібло авторської роботи завжди в тренді! Дешевше, доступніше і теж ефектно.

«Геометричні» сумки

Будь-яка жінка знає, що один з найголовніших предметів в образі – це якісна дорога сумка, яка повинна в обов’язковому порядку підходитидо вашого образу. Не економте на сумках – не беріть їх на лавках біля будинку, «де дешевше». Якщо не дозволяє зарплата, краще взяти 1-2 сумочки, але дорогі та універсальні. Тобто, які підходять до будь-якого образу. Краще вибирати моделі з гладкої шкіри, бажано геометричної форми. І, звичайно, з мінімумом деталей.

Легкий принт

Не нав’язливий, яскравий і масштабний, а легкий принт підкреслює ваш стиль. Наприклад, вертикальні або горизонтальні смуги.

Ваш індивідуальний стиль

Немає прикрас? Немає шафи, щільно забитої горою дорогих речей? Не біда! Створюємо гармонійний образ із того, що є. Головне завдання – створити свій неповторний стиль, додавши кілька помітних деталей. Наприклад, модний капелюх, шарф, широкий пояс, рукавички тощо.

Оновлюємо старий гардероб!

Сьогодні існує море способів дати старим речам друге життя: зробити зі старих штанів красиві модні шорти, оновити збиті носи туфель стразами, прикрасити старі потерті джинси вишивкою, бісером або іншим декором, нашити на потертості сорочки безліч модних кишень тощо. Трошки фантазії, рукоділля – і вуаля! Новий модний образ вже готовий!

Ефектна зачіска

Навіть красиве, але просто розпущене волосся – далеко не ознака «дорогого» образу. Зачіска повинна виглядати так, ніби ви 5 хвилин тому вискочили з салону краси і побігли далі по бізнес-справах. Починайте кожен день з укладання. Пошукайте у Мережі варіанти зачісок, які підходять саме вам, і що ви зможете зробити самостійно. Не забувайте про догляд за волоссям! У «дорогої» жінки волосся завжди в шикарному стані, блищать здоровим блиском, красиво укладене.

Косметика

Це один із способів підкреслити переваги і, як відомо, приховати недоліки шкіри. Використовувати косметику потрібно тільки в міру, природно, по мінімуму, а не в «3 шари штукатурки».

І не забувайте про парфум! Вибирайте ніжні і вишукані аромати – витончені, не нудотні.

Як виглядати дорого і доглянуто без особливих витрат?

Імідж, звичайно, не «вирішує все», як прийнято говорити. Але залежить від іміджу дуже багато чого. Адже у всі часи нас зустрічають «по одягу» – від ділової сфери до особистого життя.

Вашій увазі ще кілька секретів створення образу за «копійки» в гаманці:

  • Купили нову недорогу річ? Додайте їй лиску з допомогою деталей. Наприклад, дорогих красивих гудзиків. Сьогодні в магазинах «для шиття» зустрічаються справжні гудзикові шедеври.
  • Якщо встали на модний шлях дорогої жінки, не використовуйте трикотаж в образі. У всякому разі, на публіці. Також проходьте повз замші.
  • Модні тренди – на другий план! Вашим маяком повинна стати елегантна класика. Купіть собі чорне «маленьке плаття» – воно добре підходить навіть повним, піджак, спідницю-олівець, жакет і ще кілька класичних речей, з якими можна працювати далі, залежно від створюваного образу.
  • Сумки, ремені і взуття вибираємо виключно з натуральної шкіри. На це грошей жаліти не можна.
  • Особливу увагу виділяйте на зачіску, макіяж, вибір парфумів – і, звичайно ж, на руки. Руки дорогої жінки завжди доглянуті, охайні, без «прищів» і з гарним свіжим манікюром.
  • Не купуємо речі на ринку. Кидайте цю погану звичку і ніколи до неї не повертайтеся. На розпродажах в модних магазинах (які трапляються двічі на рік) можна купити якісний одяг з солідними знижками.
  • Не купуйте все підряд, відправившись по магазинах. Вчіться відмовляти собі в нісенітниці і непотрібному мотлоху, щоб вистачало грошей на вартісні речі.
  • Не купуйте дешеву парфумерію. Не купуйте занадто солодку парфумерію. Не виливайте на себе півфлакона духів за раз. Аромат повинен бути легким і вишуканим.
  • Позбавляйтеся від шкідливих звичок, жестів і слів. Дорога жінка ніколи не дозволить собі диміти, як паровоз, на публіці, спльовувати, лихословити і пити більше, ніж півкелиха вина в будь-якій компанії. Дорога жінка завжди культурна, ввічлива і є «природженим» дипломатом.
  • Купуючи речі, ретельно перевіряйте їх якість – шви, підкладку, всі блискавки і гудзики.
  • Ніяких стрілок на колготках, дірочок на носках, зачіпок і катишків на одязі, старої нижньої білизни і витягнутих колін на брюках або спортивних штанях. Ви завжди повинні виглядати, як королева. Навіть, якщо цілий день проводите вдома на самоті, якщо виносите сміття або вибігаєте за хлібом.

Помилки у прагненні виглядати дорого і доглянуто – як уникнути несмаку і вульгарності?

Зі словом «вульгарність» знайомі всі. Але, на жаль, не всі про нього згадують, вибираючи собі образ.

Дане слово стало вельми популярним серед аристократів після революції у Франції: цей ярлик навішували на представників класу буржуа, що не мають ні блакитних кровей, ні знань і традицій, ні відповідного виховання. У наш час «симптоми» вульгарності дещо видозмінилися, але все-таки суть залишилася колишньою.

Отже, чого не можна робити, якщо ви хочете бути дорогою жінкою і ваші потенційні помилки в образі:

  • Занадто помітний, яскравий, невмілий макіяж. Ще раз нагадуємо – краса повинна бути природною! Тобто, акуратно і непомітно підкреслюємо переваги і не менш акуратно приховуємо недоліки. І не більше того! Тільки якісний продуманий макіяж може стати вашою «зброєю», але ніяк не бойовий розкрас дівчинки з села, якій вперше потрапила в руки косметика.
  • Неприродний колір волосся. Ніяких зелених і фіолетових, а також червоних і синіх «переливів». Це «модно» для дівчинки років 15-ти, але ніяк не для дорослої «дорогої» жінки. Набридла одноманітність? Є маса можливостей змінити зачіску – стрижка, завивка, колорування та мелірування, тощо
  • Не переборщіть з манікюром. Так, нігті повинні бути доглянутими і красивими, але не нарощеним з масою блискіток, камінчиків тощо. Ідеальний варіант – стильний класичний френч на нігтиках овальної або прямокутної форми (не трикутної, не загостреною!).
  • Забудьте про нарощені вії і моторошні намальовані брови! Будьте ближче до того вигляду, яким обдарувала вас матінка-природа.
  • Забагато оголеного тіла. Сукня з відкритою спиною – хороший варіант для виходу в світ з кавалером. Але не для прогулянки по магазинах. Також слід забути про занадто глибокі декольте, занадто короткі шорти-спідниці та інші речі, які відкривають публіці те, що повинно бути приховано від очей.
  • Несмак – головний ворог. Якщо ви не вмієте ходити на шпильках і високих підборах – вибирайте інше взуття. Товсті платформи – для підлітків. Розпатланий образ «хіпі» – для підлітків. Сукня з кедами – для підлітків. Напівпрозора блузка при солідній зайвій вазі – без смаку. Обтягуючі сукні при занадто худощавій фігурі – без смаку.
  • Ніяких блискіток, страз на одязі. Акцент в образі повинен бути на чомусь одному! Якщо ж ви мерехтите, як новорічна ялинка, говорити про стиль недоречно. Надягаєте яскравий шарфик? Зупиніться тільки на ньому. Ніяких більше яскравих деталей в образі. Вирішили одягти кофтину з принтом? Все інше підбирайте у 1-му кольорі, чорному або білому.
  • На замінники шкіри – категоричне табу. Все повинно бути натуральним. Рюшечки, бантики, велика кількість мережива – також «в смітник».
  • Якщо ви вирішили відкрити яку-небудь частину тіла, додавши образу спокусливості, вибирайте – або ноги, або зону декольте, або плечі. Відкривати все відразу – верх вульгарності.
  • Акуратніше з червоним кольором! Так, він виграшний, «дорогий» і привертає увагу. Але тільки за певних умов: у вас ідеальна фігура, червоного не надто багато, образ лаконічний, грамотний та завершений.
  • Колготки з крупною сіткою, з оригінальними візерунками», з ущільненням у вигляді «кішечок» тощо. Вульгарні! Вибирайте класику!

Ну і наостанок, ще одна порада: формуючи свій новий дорогий образ, робіть знижку на вік, конституцію фігури, кольоротип. І головне – знаходьте час на здоровий сон, спорт, перукаря, догляд за тілом.

zakarpatpost.net