Як газета повернула закарпатку до життя

Газета «Неділя Закарпатські новини» змінює життя людей на краще, робить дива, допомагає досягнути успіху і фінансової стабільності, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

У минулому році на сторінках нашого видання було опубліковано інтерв’ю з жінкою, що займається наданням послуг у сфері краси. Так  трапилося, що матеріалів було так багато, що текст нашої розмови було опубліковано аж через три місяці після запису у прес-центрі.

Традиційно через тиждень після виходу газети інтерв’ю було розміщено на сайті zakarpatpost.net.

Публікація мала тисячі переглядів, її активно коментували користувачі, поширювали на своїх сторінках у соцмережі.

Все б, скоріш за все, забулося. Адже щотижня журналісти газети «Неділя Закарпатські новини» пишуть десятки різних матеріалів і про старі забувають.

Утім для одного з нових матеріалів ми брали коментарі від представників різних професій. Мова йшла про шару в Інтернеті. І тут спало на думку поговорити з тією жінкою, дізнатись, якою є її думка щодо безплатних послуг.

І те, що вона розповіла, неабияк вразило.

«Я дуже вдячна газеті «Неділя Закарпатські новини» за те, що вона повернула мене до життя, – почала розмову Наталія. – Справа в тому, що інтерв’ю довго не з’являлося в газеті, я про нього навіть забула. Жила собі звичним життям і виконувала свою роботу. І от одного разу я поїхала до Києва за матеріалами для роботи. Потрібно було купити різні косметичні засоби. Але трапилося нещастя – мене пограбували. Вкрали сумочку, в якій були документи, гроші, банківська картка, телефон з номерами усіх клієнтів та записник, де також були всі контакти. На щастя, я встигла закупитися і мала в кишені куртки квиток додому».

Про крадіжку жінка заявила правоохоронцям, однак злодія так і не знайшли. Картку вона заблокувала, телефон купила новий, номер відновила… але залишилась без головного – без клієнтів… тобто без контактів з ними.

«Я була дуже засмучена. Не могла навіть зайти на сторінку в соцмережі, адже паролі були записані в телефоні. Довелося заводити нову, шукати людей… часто безуспішно, – продовжила Наталія розповідь. – Фактично зовсім занепала духом. І тут… трапилось диво. Саме в той найгірший період мого життя зателефонувала мама. Вона тримала в руках газету «Неділя Закарпатські новини»  і радісно щебетала, що всі її знайомі та подруги прочитали інтерв’ю зі мною і просять записати їх на прийом. Мама нічого не знала про випадок у Києві, я не хотіла її засмучувати. Але те, що вона повідомила, вселило в мене віру. Поступово у мене почали з’являтися нові клієнти. За тиждень їх було декілька. А коли матеріал з’явився на сайті zakarpatpost.net, мене через нову сторінку почали активно шукати жінки. За декілька тижнів я мала вже нову клієнтську базу, мене відшукали і постійні клієнтки, з якими я працювала раніше.  Це було справді шаленим успіхом, на який я навіть не очікувала».

Жінка дуже вдячна газеті «Неділя Закарпатські новини» за те, що завдяки публікації у неї змінилося життя. І, напевно, знаково, що інтерв’ю вийшло в світ не одразу, а саме в потрібний момент. Як кажуть, несповідимі шляхи Господні.  Дійсно, усе, що робиться – завжди на краще.

Марина АЛДОН, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net