Як закарпатець купував лімітовані кросівки за 9 тисяч гривень

Сьогодні зранку в Києві біля ЦУМу коїлося щось неймовірне. Увагу журналіста газети «Неділя Закарпатські новини», який перебуває в столиці у службовому відрядженні привернула довжелезна черга. Там вишикувалося близько 500 осіб. Всі намагалися простинутися до магазину. Впустили до нього не кожного, а потім вхід закрили решіткою. У черзі було багато корейців. Викликали навіть поліцію. Продавчиня вилізла на стіл і щось говорила.

Що ж там таке неймовірне відбувалося?

Як з’ясував наш журналіст, у магазині фірми Адідас проходила акція –  реліз лімітованої серії кросівок adidas Yeezy 500 Blush.

Реліз проходив у форматі instore raffle, тобто проводився розіграш права на покупку. Придбати кросівки могли лише переможці лотереї.

Потенційний покупець мав зареєструватись у магазині за півгодини до початку розіграшу. До участі допускалися лише повнолітні, треба було мати при собі паспорт, а ті, кому не виповнилося 18, мали мати дозвіл батьків.

Коштувала пара ексклюзивного взуття 6990 грн.

І тим не менше, люди брали магазин штурмом, хоч вартість чимала.

Але на це є своє причини.

Одразу після звуінчення акції  ми запитали перших щасливчиків, чому вони так проривалися до Адідасу, займаючи черги за кілька годин до відкриття.

Відповідь проста. Наш новий знайомий одразу ж продав кросівки біля ЦУМу за 9 тисяч гривень, адже охочих стати володарем такої брендової речі, виготовленої в обмеженій кількості, багато.

Нам він дозволив сфотографувати своє придбання, тож лише читачі zakarpatpost.net можуть подивитись ексклюзивні фото кросівок.

zakarpatpost.net