Мультимільйонер Гарік Корогодський розповідає закарпатцям про секрети успіху та багатство

Сьогодні у готелі Hilton Kyiv проходить унікальний ЗБС семінар за участю відомого мільтиміліонера, учасника сотні «Форбс» мецената та письменника Гаріка Корогодського.

На події присутні і представники газет «Неділя Закарпатські новини», «Закарпатські оголошення» та сайту zakarpatpost.net.

Дійство вражає. Хоча квитки коштують у межах 15 тисяч гривень, усі вилучені за їх продаж кошти буде передано на благодійність.

Сам п’ятизірковий готель, у якому проходить семінар, входить до мережі кращих у світі, і є просто неймовірним. Дизайн продуманий до найменших деталей.

Стільчики з клинцями, презенти у вигляді пакунків, куди входять дві книги, колода карт і пазли, якісна поліграфія, носки з різними написами, усе екстраординарне і незвичне.

Та й сам Гарік, який прямо в ці хвилини виступає перед присутніми, шокує як своєю зовнішністю, так і стилем, манерами донесення інформації.

Наші журналісти вражені побаченим і відвідують такі семінари, аби передати читачам та рекламодавцям найкращий досвід найвідоміших людей і бути завжди кращими!

zakarpatpost.net