Site icon zakarpatpost.net

Фотозагроза! Під час візиту Порошенка в Ужгород Москаль накинувся на чоловіка. ВІДЕО

Справа зовсім не в Президентові. Він просто приїхав на Закарпаття. Агітаційне турне, робоча поїздка, оглядини області? Називайте, як хочете. Гарант зобов’язаний відвідувати регіони, така в нього робота.

У нас він буває і так вкрай рідко.

Інша справа – реакція місцевих царьків на його персону.

Про скандал на Красному Полі у Хусті, коли Петро Ковчар подякував Порошенку за бідність і як на нього накинулась так звана “Маша Нодь” zakarpatpost.net уже писав.

Інший скандал виник в Ужгороді.

На відео видно, як Президент іде крізь натовп людей у оточенні охорони. Його супроводжує Москаль. Якийсь чоловік намагається вручити Порошенку папірець. Та Москаль зі злістю (добре видно вираз його обличчя, лють), вихоплює його й викидає. Потім щось емоційно каже чоловікові.

Відео опублікував Jaroslav Saykevich.
Ось що він написав:

“Фото загроза

Охорона Петро Порошенко не змогла захистити гаранта від поглядів на фотографію, тільки надшвидким рухом Hennadii Moskal вдалося знешкодити фото загрозу для очей #Президента“.

Відео емоційно коментують корпистувачі.

“Все Москаль отримає орден “За мужність” – пише один.

“Всі придурки хають Москаля та Петра, але ніхто не хаїть явного ушльопка, підераста, сепара ватного й росмовного шарія! Чому це так? Мабуть для більшості бидла , рабів та скотів, хахлів й малоросів сраних такий кацапський виродок смердючий, як шарій – це гарний хлопець, борцун за щастя народне! Це вже не відстій та жесть, а повний пиздець з цим народцем!” – наголошує інший.

“Москаль красава, ще є-нути міг ,,довбойоба,,” – робить висновки ще один коментор.

А наспупний підсумовує: “Да здають нерви в Москаля, шалять, аж тіпає”

Загалом закарпатці дуже жваво відреагували на побачене.

zakarpatpost.net

Exit mobile version