Продукція закарпатських підприємств стає все більш популярною

Днями у м. Перечин відбулася нетрадиційна зустріч. Нетрадиційна у плані того, що організатором події під назвою «Знайомство з колегами» став не якийсь державний орган,  не громадська чи якась інша звична для нас структура, а молода енергійна жінка – декоратор-флорист, член Спілки декораторів України, «Жінка року Перечинської ОТГ» – Ангеліна Химич.

Зустріч-презентація об’єднала перечинських, закарпатських та навіть українських підприємців- виробників, серед яких були представлені такі компанії як «Світ м’яса», «Перечинська мануфактура»,  «Меделін», “Hasta»,  «Villa Krim”, «Italian Fashion», «Gallia», «Файний кавій», «Вікна Перфект». Також у цьому заході  взяли участь  представники туристично-рекреаційного напрямку – «Перлина Лумшор», «Берізка», « Voevodyno», представники газет «Неділя Закарпатські новини», «Закарпатські оголошення».

Незвичний формат проведення виявився дуже інноваційним та цікавим – кожен із присутніх  розповів про діяльність компанії, яку він представляє, до того ж  усі могли спробувати продукцію, як то кажуть, на смак і на дотик. Дуже цікаво було слухати Андрія Циця  і смакувати м’ясну продукцію відомого закарпатського фермерського господарства «Світ м’яса». Чудово провела презентацію від виробника «Перечинська мануфактура» Тетяна Сінєльнікова, яка вразила всіх розповіддю про нюанси виготовлення смачного та й унікального за своєю рецептурою сиру. А запивали гості чудовий сир прекрасним шампанським  та винами компанії «Алеф-Виналь» під торговою маркою «Villa Krim», яку презентував Володимир Вовк.  Неперевершені тістечка Галини Репарюк – власниці кафе-кондитерської «Gallia» – зачарували всіх своїм смаком, а автору цієї статті стало навіть трохи шкода, що всієї смакоти у зв’язку із постом не змогла скуштувати. Але повірте, все було на найвищому рівні. Респект усім!

Також завітали на «Зустріч із колегами», щоб представити себе і свою торгову марку «Italian Fashion» гості із Самбора – а саме там виготовляється домашній трикотаж  під цією «закордонною» маркою, як це у нас часто буває. Їхня продукція – це милі та ніжні піжами й халати для всієї родини. Компанія працює на ринку недавно і успішно розвивається – про це та інші нюанси цього бізнесу гості почули із вуст власників – Івана Лесіва та його дружини Олександри.

Богдан Олексів  провів невеличку презентацію рекуператора «Hasta», який він для цього навіть привіз із собою.

Анатолій Готра  (власник садиби «Перлина Лумшор») та Назар Лабич (від готельно-ресторанного комплексу «Берізка») презентували  та разом з тим і запросили всіх присутніх відвідати – відпочити у  їхні закладах найближчим часом.

Жартував-вів свято чудовий Микола Анброх, а також у програмі були виступи артистів перечинських танцювальних студій «Вероніка», «Полонез», фокусника-мікромага Кардіні

Газету «Неділя Закарпатські новини», та й загалом видавничу групу Валерія Тимошенка, на зустрічі представляла  Оксана Островерх, яка ще раз наголосила  всім присутнім про необхідність саме такої тісної співпраці  між виробниками Закарпаття  і підкреслила важливість поширення інформації та реклами, адже це є передумовою успішної роботи.

Загалом атмосфера у кав’ярні, де й відбувалася зустріч, була дуже святковою та затишною.  Спасибі Ангеліні Химич та усім присутнім за свято, яке обов’язково стане традицією! А іншим великим та маленьким містечкам, підприємцям-виробникам та й усім зацікавленим рекомендуємо розвивати співпрацю між собою, адже у єдності ми – сила!

Автор фото Євген РАМУСЬ

zakarpatpost.net