Переможицю лереї, яка скористалася викраденою кредитною карткою, щоб купити квиток, заарештували при отриманні виграшу

Переможиця лотереї, яка використала крадену кредитну картку, щоб купити лотерейний квиток, була заарештована, коли прийшла забирати джек-пот.

Поліція Сент-Джонса розпочала розслідування інциденту після того, як отримали заяву від місцевого мешканця про те, що було викрадено його гаманець. Офіцери встановили, що однією з кредитних карток скористалися для придбання товарів в одному з магазинів міста. Однією з покупок був лотерейний квиток.

Вони дізналися адресу закладу і, прибувши на місце, вилучили записи камери відеоспостереження, з яких з’ясували особу зловмисниці. Це була  33-річна місцева жінка.

Констебль Джеймс Кадіган сказав, що офіцерам не становило труднощів визначити місце, де були використані картки, та встановити особу крадійки.

«Цей випадок робить незвичайним те, що придбаний квиток виявився переможним», – зазначив констебль.

Полісмени дізналися, що жінка направляється до офісу лотерейної компанії Atlantic Lottery за виграшем, тож чатували на неї неподалік. І коли вона вже майже отримала виграш, їй одягнули наручники та зачитали права.

Їй було пред’явлено звинувачення у крадіжці та шахрайстві, повідомляє ВВС.

Наталі Беліву, прес-секретар Атлантичної лотереї, сказала, що не може коментувати цю справу. Але вона заявила, що жінка не отримає свого виграшу у розмірі 38 000 долларів США, згідно з політикою компанії, яка не схвалює виплату призів по незаконно придбаним квиткам.

zakarpatpost.net